Copiii lui Carmen Negoita mananca raw vegan, dar cu moderatie

De cand s-a instruit in tot ce inseamna alimentatie raw vegan si a deschis propriul restaurant de acest tip, Carmen Negoita gateste inclusiv acasa preparate neprocesate termic.
Iar cei doi copii ai sai, Harry si Ingrid, sunt cei mai mari fani ai deserturilor fara zahar.

Carmen marturiseste insa ca, oricat de sanatoasa este mancarea raw vegan pe care o pregateste la Rawyal, ea nu trebuie sa o inlocuiasca definitiv  pe cea gatita la cuptor.

Copiii mei si cu mine incercam sa mancam acasa cat mai mult raw vegan. Ei insa consuma si mancare gatita, pentru ca este important sa existe un echilibru, cel putin la varsta lor. Cred ca este important sa iti asculti organismul si sa ii dai ce iti cere, dar cu masura.
In familia mea exista multi vegetarieni. Copiii mei sunt fani ai tortului crud cu fructe de padure. Blatul este realizat din curmale, nuci, miere, fulgi de ovaz si cocos, iar compozitia din caju, portocala si lamaie. Nu este nimic procesat la foc, ci proaspat, pus la rece. Le mai place prajitura lime raw vegan, din blat de ovaz si curmale si compozitie de lime, banane si nuca de cocos
”, spune Carmen Negoita.

Carmen Negoita consuma de aproape un an zilnic, in procent de 70%, alimente crude, raw vegan.
Meritul acestora este ca, nefiind procesate termic, isi pastreaza toti nutrientii de care are nevoie organismul si sunt 100% naturale.

In toate etapele pregatirilor deschiderii Rawyal, fashion bloggerul a testat fel si fel de retete, astfel ca, avand zilnic mesele bogate cu alimente pline de nutrienti sanatosi, a ajuns mai energica si mai in forma ca niciodata.

Raw gourmet inseamna tranzitia de la mancarea nesanatoasa, plina de aditivi si potentatori de arome, care gadila papilele gustative, la mancare verde, naturala, cruda, direct din natura”, spune Carmen Negoita, managing partner Rawyal.

Lasagna si pastele clasice au acum corespondenti neprocesati termic, retete delicioase si hranitoare, deserturile sunt fara zahar, faina si blat copt la foc – cheesecake cu fructe de padure, tort de cacao sau de morcov, prajitura cu lime, patratele de ciocolata cu cocos, tort cu menta si cacao, bomboanele de ciocolata si curmale, cinnamon rolls varianta raw, cupcakes sau alte tipuri de torturi crude, proaspete, pline de ingrediente sanatoase nealterate termic.

La mare cautare sunt branza de caju, care inlocuieste branza clasica, pasta de patrunjel, bruschete  pe crackersi din seminte susan, hrisca si fulgi de ovaz, care inlocuiesc painea, sucurile proaspete, salatele si smoothie-urile cu superalimente precum spirulina, maca, kale, clorela, cele care alcalinizeaza organismul si intensifica arderile sau limonada Rawyal din lime, lamaie, kiwi, menta si ghimbir.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod