Copiii clădesc orașul ideal în cadrul târgului de activități extrașcolare de la Mega Mall

Târgul continuă și sâmbătă, 19 septembrie, cu demonstrații de balet ale școlilor Bucharest City Ballet și Happy Star
În acest weekend, târgul activităților extrașcolare îi așteaptă pe cei mici, la Mega Mall, cu o multitudine de surprize educaționale. Organizat sub egida campaniei „Respect Școala”, târgul este un eveniment dedicat părinților și școlarilor de toate vârstele, interesați de noi activități educative extrașcolare.

Sâmbătă, 19 septembrie, la standul Atelierele ILBAH Junior se va organiza cursul ”Micul Arhitect”, în cadrul căruia copiii au ocazia să dea o mână de ajutor la realizarea machetei orașului ideal, așa cum și-l imaginează ei.
Atelierul va fi susținut de către arhitecta Sorana Ionașcu care le va trezi curiozitatea celor mici prin lectii despre istoria arhitecturii, noțiuni  legate de diferite tipologii de clădiri, evidențiând importanța prezenței spațiului verde în oras.

Pe lângă descoperirea arhitecturii și a potențialului ei, copiii se vor familiariza cu cele mai importante și relevante opere arhitecturale, clădiri din toată lumea, detalii care le va lărgi orizonturile și cultura generală. Prin intermediul acestor cursuri, copiii vor învăța să gândească logic și strategic, luând în calcul toate posibilitățile de rezolvare a unei probleme generale, lucru care le va fi extrem de util în viitor, indiferent dacă optează pentru domeniul arhitecturii sau nu.

Atelierul ”Micul Arhitect” se va desfășura între orele 11:00-17:00 iar accesul la curs este gratuit.
Tot sâmbătă, începând cu ora 17:30, două școli de balet, Bucharest City Ballet și Happy Star vor susține demonstrații de dans și balet pe scena târgului. Târgul de activități extrașcolare poate fi vizitat, la nivelul 2 al Mega Mall, în timpul săptămânii, de la ora 17:00 la ora 21:00, și în weekend, între orele 11:00 și 20:00. Târgul va fi deschis până pe data de 20 septembrie iar intrarea este liberă.

        
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod