Contorsionism in apa si recorduri mondiale, la "Circo Massimo: Magia circului"

Facebook Twitter Comenteaza
Contorsionism in apa si recorduri mondiale, la

Numere de contorsionism in apa, greutati incredibile ridicate doar cu puterea... limbii, fachiri, acrobati, dresuri de lei, tigri, sau cai sunt doar cateva dintre momentele incredibile cu care se vor intalni telespectatorii Pro Cinema pe 25, 26, 27 august, la  "Circo Massimo: Magia circului", incepand cu ora 17.15.

Scoala de circ din Ungaria va fi reprezentata de Lazlo Simet, care va performa la "Roata mortii", in timp ce Charlotte Hoefer, din Germania, va prezenta telespectatorilor un incredibil numar de contorsionism in apa, al carui coregraf este Nikolay Chelnokov, de la "Circul Soarelui", din Canada.
Recordul mondial de ridicat greutati cu limba va fi doborat in arena de la Circo Maximo, caci unul dintre performeri va ridica nici mai mult nici mai putin decat 12 kg.

Fachirul Matthew din Statele Unite, supranumit Matt Cutitarul, va intra in cursa pentru inscrierea in Cartea Recordurilor cu o noua proba, foarte "arzatoare"... El va incerca sa tina in gura o torta aprinsa mai mult de 23 de secunde, pentru a depasi un record stabilit tot de el in anii anteriori.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod