Continua proiectul "Arta contra drog 2009"

14 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Continua proiectul

Proiectul national de multiculturalitate si multilingvism "Arta contra drog 2009" va debuta, in luna decembrie, cu trei evenimente.

Primul eveniment care va deschide manifestarea este "Noaptea celor cinci tenori", care va avea loc la Sala Palatului, pe 7 decembrie, de la ora 20:00, in program aflandu-se arii celebre din opere de Verdi, Donizetti, Rossini, Puccini, dar si cantonete italiene si cantece de Craciun. Cei cinci tenori vor fi acompaniati de Metropolitan International Simphony Orchestra, sub bagheta dirijorului Nayden Todorov, asemanat de criticii muzicali cu Franz Schubert.

Al doilea eveniment este "Viena Magic", care va avea loc pe 8 decembrie, tot la Sala Palatului, de la ora 20:00.
Prim-solistul si dirijorul acestui concert este concertmasterul orchestrei Palatului Schonbrunn din Viena, Russell McGregor. In program: Strauss, Mozart, Haydn, Beethoven, Schubert, Dvorak.

In data de 11 decembrie, la ora 20:00, la Sala Palatului, va concerta David Bisbal, cantaretul spaniol cunoscut in tara noastra mai ales datorita melodiilor "Corazon Latino" si "Buleria - Buleria", ce au devenit hituri mondiale.

Posesor al unui premiu Latin Grammy pentru "Cel mai bun tanar artist" in anul 2003, spaniolul a vandut pana acum peste 4 milioane de CD-uri si a castigat 30 de discuri de platina si 10 de aur.

Scopul actiunilor "Arta contra drog 2009" este de a dezvolta conceptul de multiculturalitate si multilingvism.
Evenimentele culturale vor avea de fiecare data la inceput un mesaj cu o anumita tema aleasa de organizatori si transmisa publicului prin materiale informative sau personalitati ale lumii culturale, stiintifice, din Romania sau Uniunea Europeana.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod