Concertul Massive Attack pe ultima suta de metri

Facebook Twitter Comenteaza
In cadrul platformei Beck’Sperience, lansata de Beck’s anul acesta in Romania, sambata, pe 2 august, Massive Attack vor sustine primul concert din cariera la Bucuresti, pe stadionul de atletism Iolanda Balas Soter.
 
In acest moment mai sunt disponibile la punctele de vanzare doar bilete in sectorul B al gazonului. Biletele costa 80 RON si se gasesc in Reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Cafe si in ziua evenimentului de la casele de bilete amenajate in fata Complexului Sportiv Iolanda Balas Soter.
Biletele puse in vanzare sunt fara loc, nu exista tribune amenajate.

Accesul in incinta stadionului se va face incepand cu ora 18:30, prin strada Primo Nebiolo. Stadionul Iolanda Balas Soter se gaseste pe strada Primo Nebiolo la numarul 2. Accesul se va face atat din directia Bulevardului Marasti cat si din directia Soselei Kiseleff. Pe strada Primo Nebiolo nu este permis accesul masinilor; nu exista spatii de parcare amenajate in imediata vecinatate a stadionului.

La concertul Massive Attack nu este permis accesul cu echipamente de inregistrare audio sau video, sticle, recipiente de plastic, arme sau orice fel de materiale periculoase.
Organizatorii isi rezerva dreptul de a nu permite accesul celor care nu respecta regulile anuntate.

Concertul va debuta la ora 20:00 cu prestatia solistei Martina Topley Bird, urmand ca dupa lasarea serii sa urce pe scena Massive Attack. Spectacolul lor live, cu vizualuri realizate de United Visual Artists, a atras pana acum atentia fanilor din intreaga Europa, pe care Massive Attack o viziteaza in cadrul turneului de promovare a viitorului lor album.

Backline-ul trupei, luminile si efectele speciale vor ajunge in Bucuresti in cursul zilei de vineri, cu doua TIR-uri cu o capacitate de 40 tone fiecare.
In backstage si in perimetrul stadionului, pregatirile au intrat pe ultima suta de metri, maine urmand a fi definitivate ultimele detalii privind amplasarea echipamentelor audio-video si a backline-ului artistilor, a portilor de acces in cadrul complexului, precum si a punctelor de comercializare a bauturilor.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod