Concertul lui Vitas, din 7 aprilie, de la Bucuresti a fost anulat

Concertul cantaretului de origine ucraineana, Vitas, care trebuia sa aiba loc pe 7 aprilie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, a fost anulat.

Decizia a fost luata de managementul artistului si comunicata organizatorilor din partea romana cu doar cateva zile inainte de sustinerea spectacolului.

Regretam faptul ca, din motive care nu au tinut de vointa noastra, managementul artistului Vitas a hotarat sa renunte la spectacolul din 7 aprilie, de la Bucuresti. Stim cu cata nerabdare era asteptat de fanii din Romania si ne pare rau ca aceasta decizie a survenit cu doar cateva zile inainte de concert”, au declarat reprezentanti ai Vreau Bilet, organizatorii show-ului.

Cei care au achizitionat bilete la spectacolul anulat al lui Vitas vor putea primi inapoi contravaloarea acestora intr-un interval de timp stabilit.

Toate persoanele care au cumparat bilete la spectacolul pe care Vitas urma sa-l sustina pe 7 aprilie, la Sala Palatului si care a fost anulat de managementul artistului vor putea primi contravaloarea acestora incepand din data de 5 aprilie 2016 si pana pe data de 5 aprilie 2017 de la punctele de vanzare bilete de unde au fost achizitionate”, declara reprezentanti ai Vreau Bilet.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod