Concertul lui Ray Wilson de la Cinema Patria a fost anulat!

Concertul lui Ray Wilson, fostul solist de la Genesis, care trebuia sa aiba loc pe 1 octombrie, la Cinema Patria a fost anulat, anunta Vreau Bilet, organizatorul acestui spectacol. Decizia a fost luata ca urmare a numarului redus de solicitari pentru acest spectacol.

Incepand din data de 22 septembrie, timp de trei luni, toate persoanele care au achizitionat bilete la concertul lui Ray Wilson isi pot primi banii inapoi adresandu-se centrului de unde le-au cumparat. Acestia pot opta insa si pentru varianta de a schimba biletele la concertul fostului solist de la Genesis cu bilete la un alt concert organizat de Vreau Bilet, achitand diferenta.

Doritorii pot alege concertul “Haimanalele si Doamna”, sustinut de Mihai Margineanu, pe 2 octombrie, la Cinema Patria, show-ul celui mai popular cantaret grec, Nikos Vertis, pe 12 noiembrie, la Sala Palatului, Directia 5 Simphony, TE IUBESC pe 20 noiembrie la Sala Palatului, sau Ana Popovic, “eroina blues-ului modern, supranumita si “Jimi Hendrix in varianta feminina”, care va avea loc pe 19 decembrie la Cinema Patria.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod