Concertul Lady Gaga, mutat în Piaţa Constituţiei

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Iulie 2012
Recitalul pe care cântăreaţa Lady Gaga îl va susţine, pe 16 august, la Bucureşti, programat iniţial pe Arena Naţională, a fost mutat în Piaţa Constituţiei, informează organizatorii, Live Nation şi Emagic, citați de agenția Mediafax.
Spectacolul pe care cântăreaţa îl va susţine, pe 16 august, la Bucureşti, programat iniţial pe Arena Naţională, a fost mutat în Piaţa Constituţiei, informează organizatorii, Live Nation şi Emagic, citați de agenția Mediafax.

"Decizia a fost luată din considerente de ordin logistic, pregătirea producţiei necesitând mult mai mult timp decât cel preconizat iniţial, fapt care ar fi afectat meciul de fotbal FC Dinamo - FC Barcelona, programat cu doar câteva zile înainte de concert", spun organizatorii.

Set-up-ul evenimentului va include locuri în tribune, acestea fiind adaptate la categoriile de bilete vândute deja pentru Arena Naţională, şi renumerotate corespunzător.
Se vor păstra categoriile de preţ anunţate iniţial pentru biletele cu loc, acestea urmând a fi însă dispuse mai apoape de scenă, având o vizibilitate optimă.
Nici pe gazon categoriile de bilete nu vor suferi modificări.

Ca urmare a schimbării locului, noul amplasament va permite ca începând de marţi, 31 iulie, să fie disponibilă o nouă categorie de bilete, în picioare - "Gazon C".
Aceste bilete vor putea fi achiziţionate la preţul de 70 de lei până pe data de 6 august, 90 de lei până pe 15 august inclusiv, şi 110 lei în ziua evenimentului, la intrare.

Mai multe detalii despre accesul la concert, în noul loc de desfăşurare, vor fi făcute publice în curând.
Detalii şi informaţii despre bilete şi renumerotările pentru biletele cu loc vor fi disponibile pe site-ul www.MyTicket.ro.

Show-ul Lady Gaga de la Bucureşti face parte din turneul "The Born This Way Ball", evenimentul fiind organizat de Emagic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod