Concertul JULIO IGLESIAS invinge canicula!

12 August 2013
Facebook Twitter Comenteaza
Concertul JULIO IGLESIAS invinge canicula!
Desi atmosfera de vancanta se simte la fiecare pas, iar Romania pare a fi topita de vremea caniculara din ultimele zile, vestea concertului artistului spaniol JULIO IGLESIAS de la Sala Palatului (24 octombrie), a starnit interesul publicului inca din primul moment. Acest fapt se reflecta in vanzarile biletelor inregistrate la numai 5 zile de la punerea acestora in vanzare.

Asa se face ca, biletele in valoare de 200 lei au fost vandute integral. In prezent, ramanand disponibile patru categorii de bilete, la urmatoarele preturi: 250 lei, 290 lei, 390 lei si 500 lei.
 


La un pas de epuizare se afla si biletele alocate categoriei VIP.

Prin urmare, fanii Julio Iglesias din toata tara se dovedesc a fi nerabdatori pana la reintalnirea din 24 octombrie, moment in care artistul va concerta in premiera pe scena Salii  Palatului din Bucuresti.

Cei interesati au in continuare posibilitatea de a-si achizitiona biletele atat online prin intermediul platformei www.vreaubilet.ro precum si de la punctele de vanzare VREAUBILET din Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, sediul din str.
Moise Nicoara nr.18,  sau de la Sala Palatului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod