Concertul 30 Seconds To Mars isi modifica data

In urma stabilirii programului din turneu, concertul Thirty Seconds To Mars de la Bucuresti a fost reprogramat, din motive logistice, pentru sambata - 5 iulie 2014, cu o zi mai tarziu decat data anuntata anterior. Biletele cumparate inainte raman valabile si nu necesita o schimbare.

Promoterii concertului, D&D East Entertainment si East European Production, declara: "Speram ca aceasta schimbare de data nu va cauza inconveniente celor care au cumparat deja bilete, deoarece consideram, ca ziua de sambata, una mult mai accesibila publicului din toata tara. Credem ca aceasta schimbare va fi in beneficiul fanilor, dar si a iubitorilor de muzica live, care vor avea oportunitatea de a se bucura de un eveniment unic in Romania".

Trupa americana Thirty Seconds to Mars va sosi pentru prima data in Romania si va sustine un concert incendiar in data de 5 iulie 2014, la Romexpo, Bucuresti.

Conform declaratiei lui Jared Leto “Europa a devenit a doua casa pentru Thirty Seconds To Mars" si suntem extrem de incantati de reintoarcerea pe batranul continent.

Cu aceasta ocazie, pe 5 iulie 2014 la Bucuresti, Thirty Seconds To Mars va promova ultimul sau album, “LOVE LUST FAITH + DREAMS”, promitand publicului un eveniment de neuitat, cel mai mare concert al verii 2014!

Biletele sunt in continuare disponibile prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

Sursa: METALHEAD.ro:

http://www.metalhead.ro/concerte/concert-30-seconds-to-mars-in-iulie-la-bucuresti-aid125959-l-1   

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod