Concerte la Hard Rock Cafe

JOI, 31 MARTIE, 21.30 – CONCERT ACUSTIC VITA DE VIE
BestMusic Live Concerts te invită joi, 31 martie, de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe, la showul acustic al trupei Viţa de Vie. 

Bucureştenii vor prezenta pe scena din Hard Rock Cafe cel mai recent album al lor, “Acustic”, lansat în 2013, la Teatrul Naţional din Bucureşti. Fanii Viţa de Vie vor fi surprinşi să îşi regăsească favoriţii într-o ipostază artistică unică. Obişnuiţi cu concertele lor dinamice şi pline de energie, care au devenit în timp trademark-ul Viţa de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul altă stare.

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic înseamnă cele mai bune melodii Viţa de Vie, strânse în decursul celor 20 de ani de activitate, reorchestrate într-o manieră neobişnuită, mergând uneori până la clasic, jazz sau bossanova. Cine şi-ar fi imaginat vreodată că "Basul şi cu tobă mare" poate să sune atât de bine în
varianta Swing?

Biletele pentru showul Viţa de Vie Acustic se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe Bucureşti, Magazinul Muzica, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

 Biletele au următoarele preţuri:

- 39 de lei, cu loc la masă sau fără loc, în sală;

- 50 de lei, VIP cu loc la masă în faţa scenei.

VINERI, 1 APRILIE, 22.30 – CONCERT TRIBUT ABBA CU REVIVAL


ABBA Tribute Band REVIVAL™, votată în unanimitate de Asociaţia Agenţilor Muzicali britanici drept cea mai bună formaţie tribut ABBA din Marea Britanie, concertează pentru prima dată în România, la Hard Rock Cafe, în data 01 aprilie 2016, de la orele 22:30.

Publicul va avea ocazia să asculte live piesele care au făcut din ABBA cea mai bună formaţie pop din lume în anii ’70-’80: “Mamma Mia”, “Fernando”, “The Winner Takes It All”, “Chiquitita”, “Waterloo”, “SOS”, “Knowing Me Knowing You”, “Take A Chance”, “Dancing Queen” şi multe altele.

Show-ul REVIVAL™ ABBA s-a dovedit a fi un succes răsunător atât în Marea Bitanie, cât şi în restul lumii, uimind publicul european, dar şi pe cel din Orientul Mijlociu. Din vara anului 2006, Lisa (Anni Frid), John (Benny), Nina (Agnetha) şi Marcus (Bjorn) au făcut ca ABBA REVIVAL™ să devină din ce în ce mai bună.
Lisa declara: “Nu este vorba doar despre interpretarea melodiilor. Trebuie să devenim ABBA. Fiecare vers al fiecărei melodii, fiecare nuanţă din fiecare vers şi refren sunt înrădăcinate în subconştientul audienţei şi nu avem voie să greşim. Este cea mai bună metodă de a ne aduna forţele că să realizăm un spectacol măreţ.”

Pentru acest eveniment au fost puse în vânzare următoarele categorii de bilete:

- Categoria 2: loc la masă - 70 lei;

- Categoria 1: loc în faţa scenei - 90 lei.

Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.eventim.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi la Hard Rock Cafe.

SAMBATA, 2 APRILIE, 22.30 – CONCERT FRIENDS


Şase muzicieni cu experienţă, voie bună cât cuprinde, ritmuri diverse şi melodii cunoscute. Acestea sunt ingredientele minune din reţeta pentru o seară de sâmbătă perfectă, la Hard Rock Cafe! Vino pe 2 aprilie, de la 22.30, alături de grupul Friends, să te bucuri de muzică si de o seară cu prietenii tăi!

Te aşteptăm în gaşcă mare să asculţi live hituri precum “Walk of Life” (Dire Straits), “Valerie” (Amy Winehouse), “Billie Jean” (Michael Jackson), “Funhouse” (Pink), “Kalasnikov” (Goran Bregovic) şi multe altele.

Intrarea la concert este liberă.

DUMINICA, 3 APRILIE, 19.00 – GALA PREMIILOR DE JAZZ – PREMIILE MUZA


Fundaţia MUZZA şi Institutul Cultural Român organizează duminică, 3 aprilie, de la ora 19.00, la Hard Rock Cafe, Gala Premiilor de Jazz 2015 - Premiile MUZZA. Ajunsă la ediţia a XIV-a, Gala este cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical, o adevărată sărbătoare pentru această breaslă, ce îşi propune, ca de fiecare dată, să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din acest domeniu în anul precedent.

Gala din acest an îi are ca invitaţi, printre alţii, pe experimentatul muzician de blues A.G.Weinberger, pe maestrul saxofonist, compozitor şi pedagog sibian Constantin Iridon (Premiul de Excelenţă) şi multipremiatul pianist Sorin Zlat (Marele premiu la Monaco-2013 şi Marele premiu la Jacksonville-USA-2015).

Acestora li se vor alătura şi tineri muzicieni, câştigători ai celor mai recente festivaluri de jazz organizate în ţară şi în străinătate: Julie Pardău-Cluj-Napoca, Robert Patai-Bucureşti, Casual Band-Craiova (lider Bogdan Uță-saxofon), Werther Project-Câmpina (lider Bogdan Mihăilescu-chitară), grupul
C.A.L.I.-Iaşi (lider Cătălin Huțanu-pian), virtuozul bluesman clujean Alex Muşat, care recent a obţinut o preţioasă bursă la cea mai renumită Universitate de jazz din lume (Berklee Boston-SUA), dar şi alte formaţii consacrate deja, revelaţii ale ultimilor ani, precum Ethnotic Project (lider Dragoș Mihu-tobe, cu Irina Sârbu în componență) şi Kiba Dachi Experience.
Nu vor lipsi nici invitaţii surpriză.

Toate formaţiile premiate vor susţine micro-recitaluri pentru deliciul publicului iubitor de jazz şi blues.

Gala este organizată cu sprijinul unor instituţii, sponsori, parteneri media, muzicieni şi simpli prieteni, toţi având aceeaşi pasiune – jazzul. Evenimentul este realizat de Alexandru Şipa şi va fi prezentat de Anca Romeci.

Preţul unui biletul de intrare este de 30 de lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară), la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare..

MARTI, 5 APRILIE, 21.30 – CONCERT ANIVERSAR GHEORGHE ZAMFIR


Maestrul absolut al naiului, Gheorghe Zamfir, revine pe scena din Hard Rock Cafe, la cererea publicului, pe 5 aprilie, de la ora 21.30. Artistul ce a revoluţionat sunetul şi a adus acordurile naiului la rang de artă, va fi însoţit de trupa sa de acompaniament şi te va delecta cu acorduri clasice, dar şi cu momente surpriză, ce vor avea în prim plan secvenţe pop-rock de referinţă sau pasaje muzicale din filme celebre. Dincolo de specificul muzical deosebit, concertul include şi un moment aniversar: chiar la miezul nopţii, Maestrul Gheorghe Zamfir va împlini 75 de ani, pe care îi va sărbători alături de cei prezenţi la concert.

Pe lângă faptul că a readus în inima şi în atenţia publicului un instrument aproape uitat, Gheorghe Zamfir şi-a legat de-a lungul timpului numele de liniile melodice ale unor producţii cinematografice de mare calibru.
De la apariţia notabilă de pe coloana sonoră a legendarei producţii "Le grand blond avec une chaussure noire", până la mai recentele interpretări incluse în tema sonoră a filmelor “Kill Bill”, “Once upon a Time în America” sau “Karate Kid”, contribuţia artistului în domeniul muzicii de film este remarcabilă.

Personalitate marcantă a culturii mondiale, Gheorghe Zamfir a fost salutat de instituţii prestigioase din lumea întreagă prin acordarea unor premii şi distincţii printre care se numără: Medalia Vaticanului, Ordinul Meritul Cultural al Franţei, Titlul de Ofiţer şi Cavaler al Franţei, Belgiei şi Luxemburgului şi Ordinul Comandorului în Columbia.

Aşadar, pe 5 aprilie, de la ora 21.30, eşti invitat la un concert distins, în care muzica de film, compoziţiile proprii şi reinterpetarile unor melodii intrate în istorie te vor captivă şi încânta în egală măsură.

Biletele pentru concertul lui Gheorghe Zamfir se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro(www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

 Biletele au următoarele preţuri:

- 90 de lei, acces general cu loc la masă

- 120 de lei, VIP, cu loc la masă în faţă scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 90 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod