Concerte @ Hard Rock Cafe

JOI, 18 februarie, ora 21.30 – Concert MIHAI MARGINEANU
Pe 18 februarie, începând cu ora 21:30,  Mihai Mărgineanu & Band te aşteaptă la Hard Rock Cafe cu un show autentic, anecdote savuroase şi hituri pe saturate. Vino să cânţi “Mă iubeşte femeile”,”Gore din Chitila”, “Zariţa” sau “Jana” într-o seară în care distracţia nu are limite!

Mihai Mărgineanu este un artist prolific şi una din cele mai simpatice şi neconvenţionale figuri ale scenei actuale. Orice concert al lui este un prilej de voie bună. Cântările simpaticului solist se transformă rapid în adevărate petreceri, la care spectatorii cântă cot la cot cu acesta, dansează nestingheriţi şi râd în hohote, pentru că showurile lui vin garniste cu glume bune şi texte meşterite cu mult haz.


Biletele pentru showul din 18 februarie pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia şi IQ BOX, Say Shop, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

În presale biletele au următoarele preţuri:
- 70 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 55 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 55 de lei.
În ziua concertului, biletele isi pastreaza preturile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod