concerte @ Hard Rock Cafe

JOI, 19 NOIEMBRIE, ORA 21.30 - CONCERT MIHAI MARGINEANU

Când e vorba de nopţi albe, Mihai Mărgineanu deţine reţeta perfectă. Si te invită şi pe tine să o descoperi, pe 19 noiembrie, la Hard Rock Cafe, unde te aşteaptă cu un show autentic, anecdote savuroase şi melodii pe săturate.

Mihai Mărgineanu este un artist prolific şi una din cele mai simpatice şi neconvenţionale figuri ale scenei actuale. A lansat patru albume şi actualmente face parte din distribuţia serialului Las Fierbinţi, cel mai vizionat serial de comedie produs în România, în ultimul deceniu.

Pe 19 noiembrie, la Hard Rock Cafe, Mărgineanu va încinge atmosfera cu melodii binecunoscute precum “Paraschivo”, “Mă iubeşte femeile”, “M-am dus să tai un copac” sau “Foaie verde, foaie frag㔺i va aduce buna dispoziţie cu replici joviale şi istorisiri nostime.
 
Biletele pentru showul Mihai Mărgineanu se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:
- 70 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 49 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
În ziua concertului, biletele cu acces general vor costa 50 de lei, în limita locurilor disponibile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod