concerte @ Hard Rock Cafe

Pe 22 octombrie, de la ora 21:30, BestMusic şi Hard Rock Cafe vă invită la un concert cu trupa HARA şi la lansarea single-ului intitulat "Ce ţi-aş face".

Joi, 22 octombrie, ora 21.30 – Concert HARA


Un concert HARA este o experienţă unică. Trupa este una dintre cele mai iubite din România, datorită creaţiilor originale şi a concertelor interactive, pline de ritm şi de poftă de viaţă. Băieţii de la Hara sunt o prezenţă constantă pe scenele festivalurilor naţionale şi internaţionale, datorită unui stil muzical innovator, ce îmbină rockul alternativ şi electronic pop cu puternice amprente din muzica popoarelor.

Activitatea bogată de până în prezent a trupei, i-a adus numeroase premii de-a lungul anilor: Best Single, România - 2003, 2004, 2006, 2009; Best Album, România - 2004, 2008; Best Live Performance, România - 2004, 2005, 2009.
Este prima trupa românească câştigătoare a concursului Song of the year-VH1 SUA, cu piesa “Plouă stele”, în anul 2009, şi de asemenea singura formaţie care a reprezentat România la Campionatul European de Fotbal - Austria 2008.

Pe 22 octombrie HARA revine la Hard Rock Cafe cu un show exploziv şi plin de surprize, unde, alături de piesele consacrate, va prezenta în premieră noul single “CE ŢI-AŞ FACE”, care deja se anunţă a fi unul din hiturile anului 2015.

Biletele la concert se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:
- 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 30 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 30 de lei.
În ziua concertului, biletele cu acces general vor costa 40 de lei - cu loc la masa (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Sâmbătă, 24 octombrie, ora 22.30 – Concert MARFAR


MARFAR dă startul celui mai așteptat voiaj printre acorduri rock, pop și disco, pe 24 octombrie, la Hard Rock Cafe. Îmbarcarea se face fără bilet, dar cu zâmbetul la purtător! 

Marfar a pătruns cu mare viteză în topurile autohtone în anul 2003, cu super hitul “Las-o bă, că merge așa...”. Ulterior trupa a virat spre zona cover bandurilor, insă nu a neglijat nici compozițiile proprii, astfel că în prezent are un repertoriu consistent ce variază de la piese ce definesc epoca febrei disco, pană la emblematice balade și refrene rock din anii “80.
MARFAR susține recitaluri foarte diverse și surpinzătoare, cucerind publicul prin interpretări originale și pline de energie. În perioada 2008 – 2012, trupa a făcut parte din echipa emisiunii “Danutz S.R.L.” difuzată de TVR. în prezent MARFAR inseamnă: Tonina Tarnosche – voce, Bogdan Bratis – voce, Vali Neamțu – tobe, Dragoș Pitaru – bass, George Stătescu – clape. 
Concertul va începe la 22.30, iar intrarea este liberă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod