Concerte @ Hard Rock Cafe

Joi, 12 mai, ora 21.30 – Concert BOSQUITO

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, joi, 12 mai, începând cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe româneşti - BOSQUITO!

Fondată de Radu Almăşan în Braşov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin, cu o gama largă de influenţe - de la muzică ţigănească, balcanică, până la elemente simfonice şi de hard rock. În perioada 2002 – 2006 multe dintre piesele lor au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum 5 albume, “Bosquito” (2000), “Sar scântei”(2001), “Cocktail Molotov” (2003), “Fărâme de soare” (2004) şi “Babylon” (2014). În perioada 2005 – 2011 trupa a concertat în SUA, iar membrii săi au declarat că această perioada a fost una recreaţională. Tot în acest timp au lansat şi piesa "Întuneric în culori", alături de Ovidiu Lipan Ţăndărică, iar apoi au revenit în România unde au cântat în deschiderea concertului Shakira.
Vino pe 12 mai la Hard Rock Cafe să asculţi piese precum: “Hopa Hopa”, “Două mâini”, “Când îngerii pleacă, “M-ai dat peste cap”, “Tu eşti iubita mea”, mult cunoscutul refren “Dă-i înainte cu tupeu” al piesei Pepita şi multe alte surprize.

Biletele pentru concertul BOSQUITO din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia şi IQ BOX, Say Shop, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 50 de lei cu loc la masă, zona de fumători sau nefumători;
- 75 de lei, cu loc la masa,  în faţa scenei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Vineri, 13 mai, ora 22.30 – Concert Robin and The Backstabbers

Pe 13 mai BestMusic Live Concerts vă aşteaptă la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30, la un concert în premieră cu Robin and The Backstabbers.

Trupa a încheiat anul 2015 lansând noul videoclip „Cosmonaut”, de pe mult aşteptatul volum secund al trilogiei Bacovia Overdrive, „Arhanghel’sk”.
Apărut în primăvara anului trecut, noul album conţine 14 piese despre scafandri, mirese şi îngeri, case în flăcări şi cântece duse de vânt. Discul a creat valuri de entuziasm şi de controversă, trupa strângând peste 1500 de oameni la concertul de lansare de la Halele Carol – cu siguranţă unul dintre cele mai importante şi mai reuşite evenimente de până atunci ale trupei. În ianuarie, trupa a câştigat şi premiul de Best Rock (r)Evolution pentru lansarea “Arhanghel’sk” la METALHEAD Alternative Rock Awards şi şi-a anunţat şi participarea la Festivalul SHINE care are loc pe 1 şi 2 iulie la Arenele Romane.

Biletele pentru showul Robin and The Backstabbers se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman din Băneasa Shopping City şi de la Piaţa Română, Magazinele IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 49 de lei, cu loc la masă, în sală;
- 60 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 49 de lei.
Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Rock FM.


Sambata, 14 mai, ora 22.30 – Concert THE BAND

Pe 14 mai sunteţi aşteptaţi la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30, la concertul trupei The Band.
Trupa reuneşte muzicieni cu experienţă în diferite zone muzicale, ceea ce a îmbunătăţit sound-ul şi a creat posibilitatea abordării unor genuri diferite.
Elementul cheie al showurilor The Band este energia debordantă, iar plăcerea lor de a cânta se vede cu ochiul liber. Cu un repertoriu divers şi o prezenţa scenică bine pusă la punct, Claudiu Dante - voce, Andreea Vatavu – voce, Simona Dumitru – clape, Raluca Pascaru - tobe, Theodor Groszmuk – bass şi Sarmis Dumitrescu - chitară, transformă fiecare concert într-un adevărat spectacol.

Intrarea la concert este liberă.


Miercuri, 18 mai, ora 21.30 – Concert DELIA

Pe 18 mai, începând cu ora 21:30, DELIA te aşteaptă la Hard Rock Cafe pentru un spectacol ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar şi cu melodii din repertoriul internaţional. Artista va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un concert vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare. Pentru un show total, în faţa scenei vor fi doar locuri în picioare.

DELIA a pătruns pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor “90, ca parte a duetului de mare succes N & D şi, de peste 15 ani, se menţine în atenţia publicului cu o carieră solo remarcabilă.
Cameleonica solistă reuşeşte să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţă scenică debordantă şi piese pe măsură. Dacă super hitul „Pe aripi de vânt” i-a adus artistei 26 de milioane de vizualizări pe You Tube, cel mai recent sigle al DELIEI – „Da, mamă,” a depăşit deja 29 milioane de vizualizări şi a adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio & tv cu profil muzical.

Biletele se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzică, Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
- 49 de lei fără loc în faţa scenei, pe ringul de dans;
- 80 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod