Concert umanitar de Craciun organizat de Cavalerii de Malta

11 Decembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Concert umanitar de Craciun organizat de Cavalerii de Malta

Ordinul Suveran al Cavalerilor de Malta si Serviciul de Ajutor Maltez in Romania organizeaza Concertul de Craciun "Casa Dorintelor", pe data de 14 decembrie 2008, de la ora 11:00, la Ateneul Roman. Concertul sustine proiectul umanitar cu acelasi nume si are loc la fiecare doi ani. Este sustinut de Orchestra Medicilor "Dr. Ermil Nichifor". Din program fac parte compozitii ale lui Mozart, Williams, Dvorak si Mendelsson.

Proiectul a fost initiat in anul 2005. Atunci au fost construite primele facilitati intr-un centru multifunctional pentru programe si activitati pentru copii din medii defavorizate ori cu deficiente fizice si psihice, din Micfalau din judetul Covasna.

Scopul programului este sa ajute mai multe categorii de copii: cei proveniti din familiile cu venituri foarte mici, cu violenta domestica, din centrele de plasament, abandon scolar, cu deficiente fizice sau mentale.

Fondurile stranse in acest an vor ajuta la dezvoltarea proiectului prin construirea si dotarea unor noi cladiri.

"Casa Dorintelor" organizeaza si scoli de vara sau tabere pentru copii, programe de consiliere pentru parinti si programe de instruire pentru voluntari.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod