Concert Phoenix la Sala Palatului, pe 28 aprilie

de Georgiana Dorobanțu, 23 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Concert Phoenix la Sala Palatului, pe 28 aprilie

Trupa Phoenix, una dintre cele mai longevive formatii muzicale romanesti, va sustine un concert in data de 28 aprilie, incepand cu ora 19:00, la Sala Palatului, in cadrul unei manifestari de proportii, prezentata sub numele Symphoenix.

Este pentru prima data in cei 45 de ani de activitate cand trupa Phoenix realizeaza un spectacol de o asemenea amploare. O productie originala ce reuneste pe aceiasi scena aproximativ 100 de muzicieni de inalt nivel profesional, membri ai Orchestrei Simfonice Bucuresti si ai Corului Accoustic, ce vor evolua sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.


Printre invitatii speciali ai serii se numara tenorul Vlad Mirita, prim-solista Operei Romane - Tina Munteanu si Adrian Petrescu (oboi si sax), un muzician cu o impresionanta cariera artistica nationala si internationala, prim oboist al Filarmonicii George Enescu.

Cantecele binecunoscute ale legendarei trupei vor fascina auditoriul si vor domina intregul spectacol prin sunetul inedit, aranjamentul muzical fiind special realizat la Londra pentru orchestra simfonica.

Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center etj.
2, Carrefour Feeria - Baneasa Shopping City, Pasajul Universitatii - Trident Touring, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza intre 60 si 220 lei, in functie de categoria de loc.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod