Concert Nelly Furtado la HBO Romania

Facebook Twitter Comenteaza
Concert Nelly Furtado la HBO Romania

Bryan Adams, Celine Dion, Nelly Furtado... Trei nume cu care - in afara frunzei de artar - Canada se mandreste. Si are de ce sa se mandreasca, mai ale in cazul lui Nelly, care este la ora actuala una dintre cele mai bine cotate si mai bine vandute artiste din intreaga lume. HBO Romania prezinta astfel sambata, 19 iulie, de la ora 19.30, un concert cu renumita cantareata.

Statutul de vedeta incontestabila a muzicii pop, cu influente electronice si rhythm&blues, i-a fost reconfirmat de turneul ce poarta numele celui de-al treilea album al ei, "Loose", ale carui bilete s-au vandut cu luni inainte de concertele propriu-zise.


Combinatie de Janet Jackson, M.I.A., Gwen Stefani si Gnarls Barkley - atat in ceea ce priveste sound-ul adictiv cat si show-ul incendiar, "Loose" combina rap-ul feminin cu sintetizatoarele producatorului muzical Timbaland.

De la "Promiscuous", jucausul single-imn, trecand prin "Maneater", subversiva poveste despre un triunghi amoros pusa pe note de new-wave si pana la "Say It Right", ce da peste cap definirea intregului drept un album dance si (re)subliniaza faptul ca Furtado e in primul rand o voce si o show-woman de luat in seama si mai apoi un produs media, concertul "Loose" ofera o explozie de lumini, culoare si ritmuri ametitoare, gata sa va faca sa dansati cu entuziasm.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod