Concert, magie si vrajitoare, in weekend la Baneasa Shopping City

21 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Primul weekend al Campaniei de Halloween (18-19 octombrie) din Baneasa Shopping City a adus vizitatorilor centrului comercial o multime de surprize: concert Retro cu Claudiu Mirica, momente de magie, numeroase premii la Loteria Magica si o atmosfera de vis.

Vizitatorii centrului comercial au putut intra sambata, 18 octombrie, in atmosfera anilor '60 datorita concertului extraordinar sustinut de Claudiu Mirica si trupa sa proaspat infiintata, Romantica Retro Girls: Catinca Roman, Irina Reisler si Raluca Moianu. Aflat la sfarsitul turneului de promovare al noului sau album, "Retro", Claudiu Mirica a avut alaturi vedetele Romantica pe post de backing-vocals, acestea intruchipand staruri din vremuri trecute Catinca Roman - Coco Chanel, Irina Reisler - Margareta Paslaru si Raluca Moianu - cantareata "The Ronettes".


Cei prezenti in weekend la Baneasa Shopping City au fost suprinsi de o atmosfera magica de Halloween, intretinuta de vrajitoarele care au facut "farmece" pe coridoarele centrului comercial, in decoruri specifice. Miile de vizitatorii au avut parte de momente de magie oferite de Dan Buncfing si au primit placinte cu dovleac pentru orice donatie pe care au facut-o in sprijinul initiativei Fiecare Copil in scoala, punand bani in urna in forma de dovleac, special realizata pentru acest eveniment. Cei care au facut cumparaturi in valoare de peste 100 lei au putut participa si castiga numeroase premii la Loteria Magica, al carei mare premiu este o excursie la Disneyland, in Franta.
 

Campania de Halloween din Baneasa Shopping City a debutat joi, 16 octombrie, odata cu dezvelirea a 7 dintre obiectele care vor fi licitate in cadrul Balului de Caritate de Halloween, organizat de asociatia Ovidiu Rom, pentru sprijinirea initiativei Fiecare Copil in Scoala. Astfel, pana pe 24 octombrie, vizitatorii Baneasa Shopping City pot admira, la etajul centrului comercial, obiectele scoase la licitatie: colierul Damiani, donat de celebra actriia Gwyneth Paltrow, poseta Versace Hit, din piele lacuita, donata de Demi Moore, lucrarile "Ioana care uita intotdeauna cate ceva" - Daniel Balanescu si "Voronet" - Cela Neamtu si sculptura din argint "Connection of the crystal" - Roxana Rivero Castilla si doua rochii ale designerilor Stephan Pelger si Lena Criveanu.

Campania de Halloween se desfasoara de pe 16 octombrie pana pe 2 noiembrie si pregateste in fiecare weekend vizitatorilor Baneasa Shopping City o multime de surprize pentru a-i aduce pe acestia intr-o atmosfera unica, cu masti si personaje  infricosatoare in cel mai fashionable loc din oras.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod