Concert incendiar Pepe si povesti de dragoste in luna iubirii la Iasi

Luna iubirii debuteaza la Iasi cu un concert sustinut de latin lover-ul momentului: Pepe! Sambata, 4 februarie, incepand cu ora 19:00, la ERA Park, iesenii vor avea parte de un spectacol incendiar, ce marcheaza inceputul campaniei dedicate tututor indragostitilor: Venetia in 2!

Luna iubirii debuteaza la Iasi cu un concert sustinut de  latin lover-ul momentului: Pepe! Sambata, 4 februarie, incepand cu ora 19:00, la ERA Park, iesenii vor avea parte de un spectacol incendiar, ce marcheaza inceputul campaniei dedicate tututor indragostitilor: Venezia in 2!


Astfel, după concertul ce va fi urmat de o sesiune de autografe a artistului, iesenii se pot gândi deja cum să-si impărtăsească mai frumos povestea de dragoste, pentru că doi dintre cei mai norocosi indrăgostiti vor câstiga o excursie la Veneția.

Asadar, in cea mai romantica luna a anului, toti iesenii sunt asteptati sa isi spuna povestea de dragoste la ERA Park si sa se inscrie in cursa pentru excursia in orasul de pe ape.

Tot ce trebuie sa faca este sa isi scrie povestea iubirii lor in randurile scrisorilor ce se gasesc in Centrul Comercial in perioada 4 – 24 februarie si pot castiga, prin tragere la sorti,  o vacanta de vis la Venetia.

Surprizele dedicate indragostitilor nu se opresc aici. Concertul de sambata seara va aduce 10 cine romantice celor mai norocoase cupluri prezente in Centrul Comercial.

In plus si cei mici vor avea parte de distractie in acest week-end, pentru că atelierele creative si activitătile dedicate exclusiv lor continuă si săptămâna aceasta la ERA Park.

De asemenea, copiii se pot juca la circuitul de masinute, unde pot testa in mod gratuit masinuţele cu radio control sau vor putea fi chiar ei soferi la volanul modelelor clasice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod