Concert Franz Ferdinand la B'Estfest 2009

27 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Concert Franz Ferdinand la B'Estfest 2009

Trupa britanica Franz Ferdinand va concerta pe 3 iulie, in cadrul festivalului B'Estfest, ce va avea loc in perioada 1-5 iulie, la complexul Romexpo din Bucuresti.

Alte trupe care au confirmat deja prezenta la B'Estfest 2009 sunt The Killers (1 iulie - "Ziua Zero"), Manowar (5 iulie - Aftershock) si Motorhead (2 iulie).

Franz Ferdinand s-a infiintat in anul 2002, in Glasgow, Scotia, trupa avandu-i in prezent in componenta pe Alex Kapranos (voce, chitara), Bob Hardy (chitara bass), Nick McCarthy (chitara armonica, clape, voce secundara) si Paul Thomson (tobe, percutie, voce secundara).


Formatia a devenit faimoasa in anul 2004, datorita single-ului "Take me out", inclus pe albumul de debut cu acelasi nume, iar, mai tarziu, U2 i-a ales pe cei de la Franz Ferdinand pentru a canta in deschiderea concertelor din turneul Vertigo.

Trupa le pregateste fanilor noi surprize, urmand sa lanseze in cursul acestei saptamani cel de-al treilea album de studio, "Tonight".

Biletele pentru "Ziua Zero" precum si cele valabile pentru o zi de festival (2, 3 sau 4 iulie) sunt disponibile pe www.myticket.ro, iar, incepand cu data de 27 ianuarie, acestea pot fi cumparate si din magazinele Diverta.
Biletele de o zi sunt valabile doar pentru ziua de festival pentru care sunt cumparate ("Ziua Zero", zilele 2, 3 sau 4 iulie). Pretul unui bilet este de 110 lei, pana la data de 1 aprilie; 130 lei, in perioada 2 aprilie - 30 iunie; 150 lei, pe durata festivalului si la intrare.

Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, sunt disponibile doar in pre-sale si costa 270 lei, iar biletele pentru B'Estfest Aftershock sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei).
Abonamentele B'Estfest si biletele pentru Aftershock pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si on-line, de pe siteul www.myticket.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod