Concert de colinde, la Radiodifuziunea Romana

15 Decembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Corul "Preludiu", dirijat de maestrul Voicu Enachescu, va sustine concertul "Colinde, colinde..." miercuri, 24 decembrie, orele 18.00, in studioul Mihail Jora, al Radiodifuziunii Romane. Din program fac parte colinde romanesti, dar si cantece de Craciun din repertoriul international.

De la aparitia sa si pana in prezent, corul de camera "Preludiu" a mers pe un drum ascendent, care a consolidat, an dupa an, prestigiul coralei. Repertoriul formatiei este vast, cuprinzand peste 350 de lucrari de muzica preclasica, clasica si romantica, colinde de Craciun si cantece religioase, muzica romaneasca si cantece din muzica popoarelor, lucrari din literatura contemporana si lucrari vocal-simfonice.


In cei 35 de ani de activitate (corul a fost infiintat in anul 1972), "Preludiu" a realizat circa 250 de inregistrari radio si TV, un disc "Electrecord" si trei CD-uri ("Colinde si cantece de Craciun", "Muzica bizantina in cultura romaneasca" si "Maestri ai artei corale romanesti").

Biletele pentru concertul "Colinde, colinde..." s-au pus in vanzare la casa de bilete a salii de concerte din Str. G-ral Berthelot 62-64.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod