Conan 3D invadeaza cinematografele din 19 august

19 August 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Conan 3D invadeaza cinematografele din 19 august

Cu siguranta cel mai celebru barbar al tuturor timpurilor, Conan renaste in epoca moderna, in interpretarea lui Jason Momoa, intr-o ecranizare plina de efecte vizuale puternice, scene de lupta extrem de intense si decoruri impunatoare, in Conan 3D, un film care din 19 august va avea premiera in cinematografe.

 

Cel care de aceasta data ii da viata spectaculosului Conan, Jason Momoa, este un actor pe jumatate hawaiian, pe jumatate irlandez, care s-a facut cunoscut atat gratie serialului "Baywatch", precum si in urma rolurilor sale din "North Shore" si "Stargate: Atlantis." Momoa avea numai 6 ani cand filmul lui Milius a fost lansat, dar isi aminteste primele imagini cu Conan create de vizionarul creator de benzi desenate, Frank Frazetta, imagini al caror stil senzual si intunecat au definit nu numai universul benzilor desenate cu Conan, dar si genul fantastic.



Multumiti de alegerea lor, producatorii filmului spun ca alegerea lui Jason Momoa a fost una foarte inspirata, Danny Lerner declarand despre noul Conan: “Nu-mi pot imagina niciun alt actor cu care sa fi lucrat sau pe care sa-l fi vazut pe ecran, care sa se potriveasca atat de bine acestui rol. Jason e un atlet innascut, are agresivitatea, energia si forta necesare. Si cand citesti descrierile lui Robert E. Howard, iti dai seama ca Jason este Conan.
Luptatorul Cimmerian care timp de opt decade a fascinat intreaga lume, Conan revine pe marile ecrane intr-o ecranizare noua si extrem de spectaculoasa, in format 3D.
Martor la asasinarea tatalui sau si la distrugerea pana in temelii a satului in care a copilarit, Conan este mai hotarat ca niciodata sa se razbune si porneste in cautarea asasinilor.  
Crescut in lumea fara scrupule a nelegiuitilor, luptatorul a deprins toate tertipurile necesare pentru a-i infrunta pe cei mai cumpliti inamici: capcauni, monstri terifianti si vrajitori cu puteri inimaginabile. Razboiul sangeros il duce pe Conan pe cai nebanuite si lupta lui pentru supravietuire ajunge mai repede decat si-a imaginat la dimensiuni epice.
Poporul sau din Hyboria este acum in pericol de moarte, iar Conan este singurul care poate face fata inclestarii cumplite cu fortele malefice care ii ameninta. 

Din 19 august, Conan 3D va putea fi urmarit in premiera, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Bucuresti, Constanta si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova), Patria (Bucuresti), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Pheonix (Pascani) si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara). 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod