Compact și Avenue cântă la Hard Rock Cafe

Trupa Compact cântă joi, 9 februarie, de la ora 21.00. Sâmbătă, 11 februarie, de la 22:30, hoinarești o noapte întreagă alături de trupa Avenue!
Trupa Compact cântă joi, 9 februarie, de la ora 21.00. Sâmbătă, 11 februarie, de la 22:30, hoinarești o noapte întreagă alături de trupa Avenue!


JOI, 9 FEBRUARIE, ORA 21.00 – CONCERT COMPACT
Trupa Compact cântă pentru prieteni joi, 9 februarie, de la ora 21.00, la Hard Rock Cafe. Va fi ca altădată, o voce imposibil de uitat, brichete aprinse la refren și cântecele care au cucerit câteva generații, de la „Fata din vis” seducătoare și acum, după 30 de ani, până la celebrul “Cântec pentru prieteni” care însuflețea cândva mii de studenți adunați la Forumul din Costinești.
“O noapte şi o zi”, “Să te gândești din când în când la mine”, “Dă-mi o veste” -  Compact aduce la Hard Rock Cafe cele mai frumoase piese din epoca pletelor ascunse în agrafe și a blugilor evazați, răscolind amintiri din tinerețea unei generații.
Biletele pentru sunt disponibile la prețul de 30 de lei la Hard Rock Cafe.
 
VINERI, 10 FEBRUARIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR
În fiecare seară de vineri, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe te așteaptă să ridici o sală întreagă în picioare cu talentul tău de interpret.
Urcă în lumina reflectoarelor și poți alege să fii ce superstar dorești – Robbie Williams, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Jon Bon Jovi sau orice alt artist pe care îl îndrăgești. Arată tuturor că ești făcut pentru a fi pe scenă și vei pleca nu doar cu premii, ci și cu o mulțime de fani!
Intrarea la serile de Karaoke este liberă.
 
SÂMBĂTĂ, 11 FEBRUARIE, ORA 22.30 – CONCERT AVENUE
Hard Rock Cafe îți recomandă o plimbare pe bulevardul pop, rock și rock’n’roll.
Ia-ți partenerul de mână și lasă-te condus pe ritmurile celor mai tari hit-uri ale ultimelor decenii! Vino sâmbătă, 11 februarie, de la ora 22:30, și hoinarește o noapte întreagă alături de trupa Avenue și playlistul lor care te va ține numai pe ringul de dans.
Prețul unui bilet la concert este 25 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod