Cluj Fashion Week, la prima editie

17 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Cluj Fashion Week, la prima editie

In perioada 14-17 aprilie, centrul de interes in lumea modei se muta la Cluj, cu ocazia Festivalului de Moda Cluj Fashion Week, aflat anul acesta la prima editie.

Pe parcursul celor patru zile de desfasurare a festivalului, atentia va fi indreptata atat asupra colectiilor vestimentare toamna-iarna 2010-2011 apartinand designerilor romani, cat si celor internationali.

Noutatea pe care o aduce Cluj Fashion Week consta intr-o participare internationala, pana in prezent pe agenda festivalului fiind inscrisi o serie de designeri din Franta, Grecia, Turcia, Austria, Ungaria, Italia si Coreea de Sud.



Mai mult decat atat, Cluj Fashion Week isi doreste sa promoveze in Romania, un concept inedit in care moda, muzica, filmul, teatrul si sculptura, capata noi forme de expresie intr-un spatiu organizat. Mai precis, alaturi de prezentarile de moda ce vor fi gazduite de Grand Hotel Napoca (Sala Roma), in programul Cluj Fashion Week vor fi incluse si expozitii de fotografie sau design, precum si workshop-uri sau manifestari artistice (piese de teatru, concerte de muzica live etc).

Aceasta prima editie a Cluj Fashion Week isi doreste sa aduca un omagiu lui Alexander McQueen, figura emblematica a modei internationale, trecut in nefiinta in luna februarie a acestui an.


Evenimentul este organizat de NANA si Avanpremiere Concept si se bucura de sprijinul media al Televiziunii Romane, care de-a lungul perioadei de desfasurare a festivalului va TVR1 va inregistra integral evenimentul si il va difuza.

De asemenea, Cluj Fashion Week va oferi tuturor publicatiilor print/online, precum si bloggerilor de moda, posibilitatea obtinerii de acreditari de-a lungul desfasurarii festivalului.

 

Pentru mai multe informatii despre acest eveniment poti accesa site-ul oficial:  www.cfw.ro si conturi:

 
twitter: http://twitter.com/CJ_Fashion_Week
facebook: http://www.facebook.com/clujfashionweek?ref=ts 

 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mesaros pe 11 Mar 2010, 11:48
    defavorizati

    Buna ziua tuturor.Numele meu este Mesaros I.,si va scriu din Cluj-Napoca.Am 46 de ani.Natura nu a fost generoasa cu mine si din cauza asta am un fizic nu prea placut.Poate ca vi se pare incredibil dar la 164cm am 38kg.Normal ca nu gasesc haine pe masura mea.Decolteurile nu ma avantajeaza.Oare nu se gandeste nimeni la noi,cum s-au gandit la cei grasi si grasuti,si acum chiar sunt cateva magazine si cu tinute de gala marimea xxx.Si noi avem nevoie de tinute de seara,de ocazii sau busines. Poate v-am dat o idee,dar daca considerati ca noi nu meritam atentia dumneavoastra,fiind o afacare ne rentabila,imi cer scuze respectuos pentru deranj,si va multumesc pentru timpul acordat citirii scrisorii mele. Cu respect Mesaros I.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod