Clint Eastwood a divorţat la 84 de ani

Actorul şi regizorul american a devenit din nou un bărbat celibatar, la vârsta de 84 de ani, după ce divorţul său de Dina Eastwood, născută Ruiz, cu care starul a fost căsătorit vreme de 18 ani, a fost finalizat în mod oficial în cursul zilei de luni, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Clint şi Dina Eastwood s-au despărţit în urmă cu mai bine de un an, însă documentele oficiale care au încheiat mariajul lor au fost semnate abia luni, la Tribunalul Superior din Monterey Conty, precizează revista People.

Clint Eastwood şi Dina Ruiz s-au cunoscut în 1992, după ce Dina, pe atunci jurnalistă, l-a intervievat pe starul american într-o emisiune de televiziune. La scurt timp după aceea, cei doi au început o relaţie şi s-au căsătorit în martie 1996. Clint şi Dina Eastwood au împreună o fiică în vârstă de 18 ani, Megan Eastwood.

Informaţia despre despărţirea lor a fost confirmată de fostul cuplu în august 2013, după ce presa a anunţat că actorul şi soţia sa locuiau separaţi de ceva vreme, notează agenţia Mediafax.

Dina Eastwood a depus actele oficiale de divorţ în septembrie 2013, invocând motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod