Cleopatra Statan va concerta pe Stadionul Cotroceni

Facebook Twitter Comenteaza
Cleopatra Statan va concerta pe Stadionul Cotroceni

Cleopatra Stratan avea doar trei ani cand a sustinut un concert de doua ore in fata unei audiente considerabile. Acum este cel mai bine platit interpret tanar, cel mai tanar artist care a primit trei premii MTV si cel mai tanar artist care a avut o piesa pe locul intai la nivel national sunt alte trei recorduri notate de Academia Recordurilor Mondiale (World Records Academy). A venit momentul sa sustina un concert live pe stadion...

Cleopatra este si cel mai tanar artist ce a inregistrat un album, intitulat "La varsta de 3 ani", vandut in peste 300.000 de exemplare.
Dupa cea mai cunoscuta piesa a micutei artiste, "Ghita", ce a ocupat locul I in topurile din Romania, Cleo a mai lansat "Numar pan' la unu", "Mos Craciun" (alaturi de tatal sau, apreciatul artist Pavel Stratan) si "Noapte buna", incontestabile hituri. "Ghita" i-a adus Cleopatrei recordul mondial pentru categoria "Cel mai tanar artist care a avut o piesa pe locul intai la nivel national". Piesa a fost tradusa deja in engleza si spaniola si a facut furori in Japonia.

Cleopatra Stratan a lansat recent si papusa care ii poarta numele.
Jucaria s-a vandut in 5.000 de exemplare in doar trei zile!

In toamna acestui an, micuta artista va lansa un nou material discografic. Albumul se va intitula "La varsta de 5 ani" si lansarea acestuia va consta intr-un concert extraordinar! Unicul pe care Cleopatra il va sustine in 2008!

Evenimentul va avea loc pe data de 27 septembrie 2008, incepand cu ora 17.00. Locatia  este Stadionul Cotroceni.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod