Claudiu Mirica si-a facut trupa de vedete

Facebook Twitter Comenteaza
Claudiu Mirica si-a facut trupa de vedete

Aflat la sfarsitul turneului national de promovare a albumului "Retro", Claudiu Mirica a provocat vedetele Romantica la o incursiune in trecut. Ca rezultat, Catinca Roman, Irina Reisler si Raluca Moianu vor fi, incepand cu 13 octombrie 2008, "Retro Girls" pentru Claudiu.

Pana pe 18 octombrie, atat nostalgicii, dar si cei tineri, vor avea parte de surprize legate de muzica romaneasca de altadata, dar si de artistii de odinioara. De luni pana vineri, artistul, alaturi de vedetele Romantica, va colinda Bucurestiul intr-un microbuz din 1960, decorat "flower power" si va oferi pe strada, in opririle sale, CD-ul sau, numit "Retro", dar si carti postale cu artisti din anii '60-'70.
Caravana "Retro" va porni din fata complexului Baneasa Shopping City, urmand sa opreasca in mai multe locuri, printre care Piata Universitatii, Piata Unirii sau Politehnica.

Pe 18 octombrie, Baneasa Shoping City va gazdui, incepand cu ora 13:00, "Retro Show"-ul lui Claudiu Mirica, un recital live de 50 de minute.

"Lasand la o parte faptul ca se poarta stilul 'retro-cool' in muzica, design sau moda, imi doresc mult ca muzica de atunci - reluata si de mine - sa ajunga si la cei mai tineri.
Cred ca este 'cool' sa fii retro, iar muzica Margaretei Paslaru, a lui Dan Spataru, a Andei Calugareanu sau a trupei Mondial nu va muri niciodata", declara Claudiu Mirica.

In aceasta saptamana (13-19 octombrie), fanii lui Claudiu Mirica vor putea downloada gratis de pe blogul artistului si de pe site-ul Romantica un remix al piesei "Lasa-mi toamna pomii verzi", realizat de DJ Claudio Cristo.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod