Claude Lelouch vine sa lucreze in Romania

9 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Claude Lelouch vine sa lucreze in Romania

Laureat cu Palme D'or si cu Oscar, Claude Lelouch, unul dintre cei mai renumiti cineasti francezi, vine in Romania sa filmeze urmatoarea pelicula "Ces amours-la", sustin cei de la Evz. Filmarile, care se vor imparti intre Romania si Franta, vor incepe in luna iunie, la Buftea. Lelouch isi propune, prin aceasta pelicula, sa capteze atmosfera secolului XX, concentrandu-se pe iubirile a trei femei: mama, fiica si nepoata. Productia este inspirata de cartea omonina scrisa de celebrul actor.


Intr-un interviu pentru "The Guardian", Claude Lelouch il descrie ca pe "o grandioasa fresca romanesca despre trecerea timpului, despre parinti si copii". "E o poveste unica in istoria cinema-ului", anticipeaza regizorul, care intentioneaza sa combine scenele filmate acum cu imagini de la filmele sale anterioare. Nu vor fi insa secvente cazute la montaj din cele peste 40 de pelicule ale sale, ci imagini filmate special si pastrate cu gandul la un asemenea proiect. "Sunt scene grandioase, cu buget mare, turnate in Vestul Americii sau pe plajele unde au debarcat soldatii in razboi, pe care le-am filmat special pentru aceasta pelicula".


In ciuda faptului ca se asteapta ca pe afis sa apara nume mari din cinematografia internationala, pana acum nu a fost confirmata decat prezenta actritei Audrey Dana, o tanara cu care Lelouch a mai lucrat la pelicula "Roman de duzina", lansat de regizor in martie 2008, in Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod