Ciuc Summer Fest se muta la complexul Zone Arena

de Ioana Maroşan, 13 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Ciuc Summer Fest se muta la complexul Zone Arena

Festivalul Ciuc Summer Fest care se va desfasura in Bucuresti in perioada 16 -18 iulie se muta de la stadionul "Iolanda Balas-Soter" la complexul Zone Arena, anunta organizatorii, Emagic.

Headlinerii acestui festival sunt Faithless (16 iulie), Pink Martini (17 iulie) si Gary Moore (18 iulie).

Organizatorii au anuntat si noile nume care completeaza line up-ul festivalului Ciuc Summer Fest: L'orchestre de Roche (16 iulie), Les Elephantes Bizzares (17 iulie) si The MonoJacks (18 iulie). Celelalte trupe care vor urca pe scena festivalului sunt Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Discoballs, Kumm, Brum Conspiracy, E.M.I.L si The MOOoD.

"Summer Fest este un concept de festival, care s-a nascut in vara lui 2008 si pe care anul acesta am dorit sa-l readucem in prim plan alaturi de partenerul nostru Ciuc.

Fiind primul an in care festivalul se va desfasura pe o perioada de trei zile consecutive, intentionam sa oferim publicului o gama larga de extra-activitati, pentru a trai pe deplin experienta unui festival, iar Zone Arena permite o amplasare mult mai facila a acestora. Prin urmare, luand in considerare si experienta pozitiva a concertului Bob Dylan care s-a desfasurat in aceeasi locatie, am luat hotararea de a muta si Ciuc Summer Fest pe Zone Arena", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Biletele pot fi acizitionate online, de pe www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta, iar pretul variaza intre 90 de lei si 220 de lei, in functie de distanta fata de scena. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod