City Mall a fost gazda show-ului "Drinks and fun"

Facebook Twitter Comenteaza
City Mall a fost gazda show-ului

In prima zi, profesionistii de la Bar Academy au demarat in forta maratonul de preparare a cocktail-urilor, a limonadelor si a fresh-urilor exotice. Senzatia serii au constituit-o demonstratiile de "flair bartending". Au urmat sesiuni de "latte arte" (desen in spuma de lapte) si, bineinteles, somelierii de la 5 Senses, care si-au demonstrat live talentul.

A doua zi, proba de foc a show-ului "Drinks and fun" a constat intr-un concurs de preparat cocktail-uri. S-au duelat in prepararea bauturilor cei mai buni barmani de la "Asociatia Barmanilor Profesionisti din Romania" (ABPR).

Castigatorul concursului se numeste Valentin Luca, barman profesionist, care a participat la mai multe concursuri nationale si internationale.
In 2007 a luat locul I la "Concursul National de Flair Bartending", organizat de ABPR. Premiul pentru Drinks and Fun a fost de 200 euro.
            
Razvan Popescu, prezentatorul evenimentului, a oferit gratuit celor din public cocktail-uri si cafele, s-a plimbat printre mese, oferindu-le totodata vizitatorilor bauturi racoritoare, preparate din fructe exotice. De asemenea, nu au lipsit concursurile de "speed opening", cu premii pentru vizitatori.
 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod