CinemaPRO implineste 3 ani

Facebook Twitter Comenteaza
CinemaPRO implineste 3 ani

Sambata, 19 aprilie, ora 19:00, la aniversarea a 3 ani de existenta, CinemaPRO lanseaza "Cartea Stelelor", o poveste despre nasterea cinematografului. Eroii ei vor fi prezenti la eveniment pentru a oferi autografe si a darui carti spectatorilor.

CinemaPRO, cinematograful care a adus in Romania premierele de gala si covorul rosu, pe care au pasit de-a lungul timpului vedete autohtone si staruri hollywoodiene, aniverseaza 3 ani printr-un eveniment inedit. Sub deviza "Fii cu capul in nori", spectatorii vor fi condusi de "intemeietorii" cinematografului in lumea lor.

Chiar inainte de eveniment, sambata dupa-amiaza, dupa ora 16:00, personajele vor iesi la plimbare, in parcul Cismigiu si in zona Universitatii, pentru a-i invita pe bucuresteni la sarbatoare.
Startul se da la ora 19:00, la CinemaPRO. Pe parcursul a 2 ore si jumatate, Ema - steluta cea verde si hoinara prin lumea cosmica; Cin - steaua de mare cea rosie, care a visat sa ajunga soare pe cer; alaturi de Printul-Rasarit-din-Oort – stelutul albastru, fiu al Stapanului Stelelor; si Albastru-in-Colturi – calutul cavalerului; vor istorisi intamplarile si aventurile care au dus la intemeierea cinematografului stelar. In plus, eroii galactici le vor darui spectatorilor cate un exemplar din Cartea Stelelor impreuna cu autografele lor.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod