Cinema City a deschis la Deva primul cinematograf 3D din regiune şi cel de-al 20-lea multiplex din ţară

Investiţia totală într-un astfel de multiplex se situează în jurul sumei de 4-5 milioane de euro
Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa, a inaugurat cel de-al 20-lea multiplex al companiei, în Shopping City Deva. Investiţia totală într-un astfel de multiplex, se situează, în general, în jurul sumei de 4-5 milioane de euro. Această investiţie nu este acoperită integral de Cinema City, o parte aparţinând şi dezvoltatorilor centrului comercial.

Cinema City Deva reprezintă o inovaţie pe piața locală, fiind dotat cu cea mai modernă tehnologie şi ridicându-se la standardele cinematografelor din marile capitale ale lumii.
Noul multiplex dispune de 6 săli, complet digitalizate, care însumează un total de 1087 de locuri.

Deschiderea de la Deva marchează totodată strategia de extindere a companiei în întreaga țară, Cinema City consolidându-și astfel poziția de lider de piață ca număr de cinematografe, număr de bilete vândute și inovații în tehnologia din domeniu.

“Rămânem consecvenți strategiei noastre de a le oferi iubitorilor de film entertainment de calitate, o experiență cinematografică deosebită și săli de cinema la cele mai noi standarde internaționale.
Acest efort este susținut de întreaga echipă Cinema City și, după Deva, vom continua cu noi deschideri în perioada imediat următoare, în alte două orașe cheie ale țării: Drobeta-Turnu Severin şi Suceava” a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Expansiunea rețelei Cinema City în România continuă astfel în luna octombrie a acestui an, în zona de vest a țării în județul Mehedinți, precum și în nordul țării, în județul Suceava. Multiplexul din Drobeta-Turnu Severin va fi amplasat în centrul comercial Severin Shopping Center și va dispune de 6 săli, iar multiplexul din Suceava va fi amplasat în centrul comercial Iulius Mall și va dispune de 8 săli.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod