CINEACORDEON - EMY DRAGOI plays CHARLIE CHAPLIN

EMY DRAGOI – recunoscut drept “Regele jazz-ului la acordeon” ( in chiar capitala acordeonului , Paris), reuseste , in ipostaza de “om orchestra” (echipat cu un mydi system) sa mixeze CIOCARLIA cu DANSUL SABIILOR sau SIMFONIA A 5 A de BEETHOVEN cu CIULEANDRA.

EMY DRAGOI – recunoscut drept “Regele jazz-ului la acordeon” (in chiar capitala acordeonului , Paris), reuseste, in ipostaza de “om orchestra” (echipat cu un  mydi system) sa mixeze CIOCARLIA cu DANSUL SABIILOR sau SIMFONIA A 5 A de BEETHOVEN cu CIULEANDRA , preocuparea genialului muzician originar din Ploiesti dar resident la Paris  fiind aceea de-a familiariza publicul larg  cu ideea ca  la acordeon se poate interpreta muzica diversa  si  publicul international cu folclorul romanesc.

Cel mai recent proiect – CINEACORDEON (Emy Dragoi plays Charlie Chaplin)  –isi propune realizarea ilustratiei muzicale simultana ritmului cinematografic din primele scurt metraje (mute) ale lui Charlie Chaplin , cele care contin “in nucce” majoritatea tehnicilor si gag-urilor dezvoltate ulterior in lung metraje dar abandonate in uitare tocmai datorita absentei sonorului.

Pe parcursul celor 60 de minute, Emy Dragoi  improvizeaza utilizand chiar teme muzicale ale lui Charlie Chaplin , creand o muzica pe cat de vie pe atat de pastratoare a unui parfum de odinioara.

Cum de la realizarea acestor mici capodopere se implinesc  100 de ani, PROM’ART CREATIVE   isi propune  aniversare printr-un happening plin de inedit si buna dispozitie:Emy Dragoi va intra cu acordeonul personalizat in filmele lui Chaplin iar umorul lui Charlot va inunda si contamina publicul prezent la  Clubul Taranului din Bucuresti in  5 martie  2012 de la ora 20.

Evenimentul se inscrie (cu succes) in ciclul  de spectacole inedite  intitulat “Luni de miere”, spectacole cu care Clubul Taranului si-a propus sa-si delecteze rafinatul public in prima zi a saptamanii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod