Cine este Måns Zelmerlöw, câştigătorul finalei Eurovision 2015 - FOTO, VIDEO


Reprezentantul Suediei a declarat duminică noapte, într-o conferinţă de presă, că nu a crezut că va câştiga competiţia şi că a trebuit să i se repete anunţul făcut de gazde, la prezentarea rezultatelor.

29de ani va împlinim Måns Zelmerlöw, pe 13 iunie
"A fost absolut minunat. Nu am auzit când au spus că a câştigat Suedia. Nu am putut crede. Am crezut că Italia sau Rusia va câştiga. Sunt atât de mândru, de fericit", a spus el.

Cunoscut în Suedia atât din show-uri de telviziune, cât şi din competiţii muzicale, Zelmerlow a spus că iniţial nu a dorit să cânte piesa "Heroes", propusă de un producător muzical, deoarece voia să interpreteze o piesă compusă de el.

"Când mi-au pus cântecul să îl ascult, am crezut că e minunat", a declarat câştigătorul Eurovision 2015. El a mărturisit că piesa lui preferată din finală a fost cea a Australiei.

 

Foto: Andres Putting (EBU)

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 26 Mai 2015, 07:34
    trist...

    Va spune ceva ultima fraza a solistului?! "...piesa propusa de un producator muzical".. Unde or fi producatorii nostri,cine sunt ei,ce activitate au,cine raspunde ,totusi,de esecurile noastre repetate ? S-au facut eforturi financiare,din banii nostri...selectii,jurii..etc..PANA CAND ne vom prezenta doar intr-o lupta de orgolii(f marunte..)si pt o calatorie si un c.v. ?Anul asta e ceva nou..s-au gasit vinovati cei din diaspora pt rezultatul f slab.. Rusine !Si unii comenteaza ca nu le-au placut piesele castigatoare.Cum sa le placa? daca asculta numai manele si porcarii facute de dj,etc..nu stiu cum suna o piesa buna...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod