Cine este Måns Zelmerlöw, câştigătorul finalei Eurovision 2015 - FOTO, VIDEO

Cântăreţul suedez a cucerit Europa cu piesa "Heroes", obţinând 365 de puncte şi devansând spectaculos Rusia şi Italia.

Måns Zelmerlöw, care va împlini 29 de ani pe 13 iunie, este un cunoscut cântăreţ de muzică pop din Suedia. El a participat la show-ul muzical Idol 2005, a câştigat cel de-al doilea sezon Let's Dance, din Suedia, şi a devenit faimos în 2007, când piesa sa - "Cara Mia" - a cunoscut succesul în mai multe ţări europene, relatează agenţia Mediafax.

Nu am auzit când au spus că a câştigat Suedia. Nu am putut crede. Am crezut că Italia sau Rusia va câştigaMåns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw a mai participat la preselecţiile din Suedia pentru concursul Eurovision în 2007 şi 2009, reuşind să câştige în 2015.

Cântăreţul suedez a avut un spectacol incendiar în timpul finalei de sâmbătă seară, de la Viena, cu multiple efecte speciale, care s-au dovedit decisive în câştigarea concusului.
În show-ul lui din finală, Zelmerlow interacţionează virtual cu un omuleţ desenat din câteva linii, despre care artistul a spus că se numeşte "MP", după iniţialele celor două prenume ale sale.

"Omuleţul sunt eu când aveam 10 ani şi era la mine în şcoală un băiat care mă hărţuia, i-a făcut pe prietenii mei să fie împotriva mea. Peste un an şi jumătate, în şcoală a venit un alt băiat, cu care m-am împrietenit şi m-a salvat din această situaţie. Mi-a adus prietenii înapoi.

Băiatul acesta sunt eu, în spectacol", a explicat el.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 26 Mai 2015, 07:34
    trist...

    Va spune ceva ultima fraza a solistului?! "...piesa propusa de un producator muzical".. Unde or fi producatorii nostri,cine sunt ei,ce activitate au,cine raspunde ,totusi,de esecurile noastre repetate ? S-au facut eforturi financiare,din banii nostri...selectii,jurii..etc..PANA CAND ne vom prezenta doar intr-o lupta de orgolii(f marunte..)si pt o calatorie si un c.v. ?Anul asta e ceva nou..s-au gasit vinovati cei din diaspora pt rezultatul f slab.. Rusine !Si unii comenteaza ca nu le-au placut piesele castigatoare.Cum sa le placa? daca asculta numai manele si porcarii facute de dj,etc..nu stiu cum suna o piesa buna...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod