Cine este cea mai frumoasă femeie din lume în 2012?

Editorii revistei People au desemnat cea mai frumoasă femeie din lume în acest an.
Editorii revistei People au desemnat cea mai frumoasă femeie din lume în acest an.

Conform revistei, Beyonce este cea mai frumoasă femeie din lume în 2012. Cântăreaţa americană pozează totodată pe coperta noului număr al revistei People, anunţă site-ul informează huffingtonpost.com. citat de agenţia Mediafax.

Beyonce este căsătorită cu rapperul Jay-Z şi a născut primul copil al cuplului, fetiţa Blue Ivy Carter, pe 7 ianuarie. Artista a acordat un interviu amplu pentru acest număr special al publicaţiei americane, în care vorbeşte despre sentimentele ei materne. "Mă simt mai frumoasă ca niciodată după ce am născut. Nu m-am simţit niciodată atât de conectată, nu am simţit niciodată mai mult ca acum că am cu adevărat un scop pe acest pământ", a spus ea.

După ce Beyonce a confirmat că este însărcinată, în timpul galei MTV Video Music Awards din 2011, presa internaţională a devenit fascinată de sarcina vedetei americane şi a aşteptat cu înfrigurare venirea pe lume a bebeluşului acesteia, notează Mediafax.

Cuplul a anunţat naşterea fiicei Blue Ivy Carter printr-o declaraţie de presă. De atunci, presa americană a publicat multe fotografii cu fericita familie Carter, în care pot fi văzute şi picioruşele bebeluşului, scos la plimbare prin New York de Beyonce, care a uimit pe toată lumea cu silueta ei relativ subţire, în februarie, la doar o lună după ce a devenit mamă.

Recent, familia Carter a petrecut o vacanţă pe insula tropicală St. Barts, iar Beyonce a fost fotografiată în costum de baie, arătând lumii întregi că se află într-o formă fizică de invidiat.

Potrivit presei americane, Beyonce îşi va relua cariera muzicală cu un recital pe care îl va susţine la Atlantic City, în weekendul în care americanii sărbătoresc Memorial Day (28 mai, n.r.).

Cântăreaţa are un rol şi în musicalul "One Hit Wonders", alături de Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon şi Cameron Diaz, regizat de Ryan Murphy, creatorul serialului de televiziune "Glee".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod