Cine e tânăra pe care Robbie Williams a invitat-o pe scenă: "Când s-a apropiat, am început să tremur"

Tânăra care a urcat pe scenă, la concertul pe care starul britanic l-a susţinut vineri în Capitală, are 27 de ani, este medic rezident în Constanţa şi e mama unui băieţel de un an şi jumătate.

Chiar soţul ei a filmat dialogul savuros cu artistul britanic. Duminică, norocoasa Lumi a povestit pentru Pro TV că totul a fost "un vis devenit realitate", iar Robbie - "un gentleman".

Lumi, o tânăra care stătea în primul rând la concertul Robbie Williams, i-a atras atenţia artistului. "Eşti drăguţă! Mă plăci? Eu te plac. Ai prieten? Aaa...ai un soţ? OK, ne vedem mai târziu", i-a spus Robbie Williams.

Lumi: "Când a venit prima dată spre mine, nici nu mi-am dat seama că vorbeşte într-adevăr cu mine. Ştiam de pe internet scenariul spectacolului din alte oraşe, iar când a început melodia pe care ştiam că urmează să ia pe cineva pe scenă şi am văzut că se apropie de mine, am început să tremur."

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Arici Pogonici pe 21 Iul 2015, 02:21
    Robbie + Lumi = Love (2015)

    Absolut demential. Ea tremura toata... Imi face impresia ca a fost o versiune romaneasca de scurt metraj a filmului Propunere Indecenta (Indecent Proposal) in care cuplul nu ar fi castigat nimic la sfarsitul intelegerii, eventual cu aplauzele publicului in delir. Daca erai o persoana serioasa ii aratai individului verigheta, cam asa se procedeaza. Dar bineinteles ca tu ai si uitat ca esti casatorita si ca ai un copil. Daca era dupa tine te putea face Robbie in fel si chip, dupa care ii spuneai sotului si celorlalti ca a fost sansa vietii tale pe care nu ai vrut s=o ratezi. Oricum, spre linistea ta, pe Robbie il intereseaza succesul propriu si nu persoana ta, Lumi draga.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod