Cindy Crawford și fata ei: așa mamă, așa fiică

Fotomodelul a fost fotografiat în timp ce făcea cumpărături, alături de fiica sa, într-un magazin Sephora din Malibu. Cele două seamănă leit, iar Kaia pare să-i calce pe urme celebrei sale mame.

În vârstă de 10 ani, Kaia arată așa cum era Cindy Crawford (46 de ani) în copilărie. Purtând pantaloni scurți, ca și mama sa, ea a ascultat cu interes explicațiile vânzătoarei, în fața unei vitrine cu produse cosmetice și nu a părut deloc plictisită de sesiunea de shopping.

În luna mai, Cindy Crawford a explicat, într-o emisiune TV, că este o femeie normală, care are zile proaste şi zile bune şi că cel mai bun reper care îi arată cât de mult a îmbătrânit este chiar fiica sa. Aceasta a fost starul unei campanii Versace şi, pentru că are doar 10 ani, se spune că va avea o carieră de model la fel de bună ca şi mama sa.

Cindy Crawford a fost criticată pentru că a încurajat-o pe fiica ei să apară într-o campanie publicitară la o vârstă atât de fragedă, dar ea i-a liniştit pe contestatari şi le-a explicat că fata ei "este prea tânără să înceapă o carieră în modă".
Cindy a mărturisit că începe să devină geloasă: "Mă uit la fiica mea şi îmi vine să-i zic: tu ai vechea mea piele, vechiul meu păr şi vechile mele picioare. Dă-mi-le înapoi!", a glumit ea.



Tot în luna martie, Cindy Crawford a apărut alături de fiica ei şi de mama sa, Jennifer, într-o campanie a companiei de îmbrăcăminte JCPenny. Cele trei fete Crawford au povestit despre dragostea necondiţionată pe care şi-o poartă una alteia.

Kaya şi-a lăudat mama, pe Cindy Crawford, pentru atitudinea pe care o are faţă de ea. "Este cea mai bună mamă din lume. Este atât de drăguţă şi chiar petrec timp cu ea şi ne distrăm împreună", a spus Kaya.



Fotomodelul în vârstă de 46 de ani a povestit despre cel mai preţios dar pe care i l-a dat Jennifer de Ziua Mamei, "dragostea necondiţionată". "Când eram copil, faptul că am avut parte de aşa ceva mi-a dat putere pentru întreaga viaţă. Alegerile pe care le face în fiecare zi arată ce este bun în lume, ce este bun în viaţa ei şi ce e bun în oameni, în loc să accentueze părţile negative", a spus Cindy Crawford.

Cindy Crawford şi-a început cariera în anii '80, când avea doar 16 ani. Celebră pentru aluniţa de deasupra buzei superioare, a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model, notează Mediafax.

Succesul din cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

Foto: Hepta

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Octombrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elf pe 7 Nov 2012, 12:23
    parere

    nu mi se pare ca este imbracata potrivit pentru varsta ei

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod