Cindy Crawford: "De ce n-a mers mariajul meu cu Richard Gere"

Cindy Crawford şi Richard Gere au divorţat în 1995, la doar patru ani după ce s-au căsătorit. Fostul fotomodel de succes din anii '90 recunoaşte că diferenţa de vârstă dintre ei a fost un obstacol pe care n-au reuşit să-l depăşească.

Cindy și Richard Gere au format una dintre cele mai frumoase și efemere perechi de la Hollywood, alături de alte cupluri superbe, precum Bruce Willis-Demi Moore sau Tom Cruise-Nicole Kidman. Când s-au căsătorit, Cindy Crawford avea 25 de ani, iar el 42, o diferență de vârstă care a contat.

"Ca femeie, te gândești că după cei făcut 20 de ani ești mai tare ca niciodată și vrei să-ți folosești pe deplin puterea asta, să te regăsești. E greu să faci asta, e greu să te schimbi când ai o relație, fiindcă ceea ce aștepți tu, dintr-o dată nu mai e la fel", a spus vedeta, în vârstă de 46 de ani, într-un episod al emisiunii "Oprah's Master Class", difuzată de postul OWN, al celebrei relizatoare de televiziune.

Cindy l-a cunoscut pe Richard Gere când ea avea doar 21 de ani, iar șarmul lui a orbit-o, pur și simplu.

După câțiva ani, a coborât cu picioarele pe pământ.
S-au văzut la un grătar, acasă la celebrul fotograf Herb Ritts, în 1987. "Erau o grămadă de oameni cool acolo. <<Oau, uite-l pe Jack Nicholson>>", îmi spuneam. Totul era nou pentru mine". În scurt timp, legătura lor a devenit serioasă. "Am început să ne vedem destul de repede. Când eram cu el am început să devin cunoscută", a povestit Cindy.


Cei doi s-au căsătorit după patru ani, dar mariajul lor n-a rezistat. În '95 au semnat actele de divorț. "Eram cam naivă atunci, mi-am zis că-l voi urma oriunde, dar când pornești pe un astfel de drum, uneori îți spui: <<Ei bine, nu vreau să fie doar el în față mereu, vreau să fiu și eu înaintea lui, alteori să fim unul lângă celălalt", a explicat Cindy.

Ea s-a căsătorit în 1999 cu Rande Gerber, dar recunoaște că Richard Gere este cel care a învățat-o cum să se ferească de pericolele celebrității: "Am văzut cum era cu fanii lui când îl înconjurau, în cele mai proaste momente pentru a da autografe, strângându-le mâinile și semnând fotografii.

Dar am învățat de la el cum să-mi creez refugii în care să mă simt bine. Eram o fată drăguță din Midwest, obișnuită să dăruiască și să spună <<da>> pentru că vroiam ca lumea să mă placă. Dar l-am văzut pe Richard făcând lucrurile la modul <<știi ce? nu-mi convine asta, mai vorbim>>."



Richard Gere s-a căsătorit cu Carey Lowell în 2002, dar între el și Cindy n-au existat animozități. "Richard e un tip super și deștept, e interesant și interesat și am învățat o mulțime de lucruri despre viață de la el", l-a lăudat fosta lui soție. "A fost un capitol mare din viața mea", a adăugat ea.



Cindy Crawford şi-a început cariera în anii '80, când avea doar 16 ani. Celebră pentru aluniţa de deasupra buzei superioare, a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.
Succesul din cariera de model a transformat-o într-o vedetă şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

Richard Gere a jucat în peste 50 de filme.

Unul dintre primele lui roluri principale datează din 1978, când a jucat în "Zile în paradis/ Days of Heaven" de Terrence Malick. Şi-a dobândit faima mondială în 1980 cu rolul din drama eroică "American Gigolo", de Paul Schrader, iar apoi cu rolul din comedia romantică "Frumuşica/Pretty Woman", alături de Julia Roberts.



Actorul american s-a remarcat şi în alte pelicule cu succes de casă, precum "Yankeii/ Yanks" (1979), "Ofiţer şi gentleman/ An Officer and a Gentleman" (1982), "La răscruce între dragoste şi moarte/ Intersection" (1994), "De bună voie şi nesilită de nimeni/ Runaway Bride" (1999), "Toamna la New York/ Autumn in New York" (2000), "Profeţiile Omului-Molie/ The Mothman Prophecies" (2002).

Prestaţia sa din musicalul "Chicago" (2002), în care a interpretat rolul unui avocat strălucit, alături de Renée Zellweger şi Catherine Zeta-Jones, i-a adus în 2003 Globul de Aur.
 
 
Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod