Cici - primul "Sistem" care a renuntat la burlacie

Facebook Twitter Comenteaza
Cici - primul

Fericire mare in familiile Rogojan si Caita, doliu printre admiratoarele trupei Sistem: Cici s-a casatorit cu Georgiana. Duminica, 15 iunie, la Baia Mare, orasul sau natal, Cici si-a unit destinul cu Georgiana, prin cununie civila. Data a fost aleasa astfel incat sa coincida cu ziua de nastere a miresei. Cei doi au facut o nunta in stilul lor.

La Baia Mare, Cici este apreciat, admirat si sustinut de tot orasul, asa ca lumea s-a imbulzit sa-i vada si sa-i felicite pe miri. Primarul Cristian Anghel a tinut sa oficieze chiar el ceremonia, desi aceasta a avut marca nonconformista Cici - pe tersa restaurantului unde urma sa aiba loc petrecerea.
Primarul este o cunostinta veche a mirelui. In cei 14 ani de mandat l-a felicitat si l-a recompensat de nenumarate ori pentru premiile obtinute la olimpiadele scolare, iar acum i-a fost alaturi si in cea mai fericita zi din viata percutionistului.

Mirii au spus cu incredere si curaj "Da!", sustinuti de doua perechi de nasi: Anca Lupes & Zoli Toth – din partea Gerogianei si Roxana & Liviu Bala - din partea lui Cici.

Petrecerea a tinut pana la 6 dimineata pentru cei care au rezistat.
Pe langa Anca Lupes – Star Management si toata trupa Sistem, au reusit sa bata drumul pana la Baia Mare Miki, impreuna cu logodnicul ei, Razvan Constantinescu, si Dan Fintescu, impreuna cu sotia. Fiecare a dorit sa isi exprime simpatia pentru cuplul proaspat oficializat. Astfel, Miki a oferit un mini concert.

Cici spune ca a avut cele mai mari emotii din viata lui: "Nici la Eurovision nu m-am simtit asa! Emotiile de la niciun examen sau concert nu se compara cu ce am simtit zilele astea! Am vrut sa organizez totul singur si sa ii ofer Georgianei o nunta pe masura ei.
Mi-am dorit ca toata lumea sa se simta bine."

Si mireasa e de aceeasi parere: "A fost cea mai frumoasa aniversare din viata mea! Si cea mai frumoasa zi! Am avut atat de multe emotii, incat am plans inainte, ca sa nu plang in timpul ceremoniei. Nunta noastra a fost mai mult decat mi-am imaginat! Cici s-a ocupat de toate, nu m-a lasat sa fac nimic. Totul a fost o surpriza si o bucurie continua! Acum, dupa cununia civila, nu s-a schimbat nimic. Suntem aceiasi, doar ca... oficial."

Cici si Georgiana s-au cunoscut acum un an si jumatate.
Georgiana este coregrafa la "Dansez pentu tine". O cunostinta comuna i-a prezentat si amandoi declara ca ii vor fi recunoscatori pe veci. Locuiesc impreuna de un an si au o pisica, Tasha. Pentru Cici, Georgiana este :"Caprioara".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod