Chyler Leigh, vedeta fara voie de filmulet erotic

Facebook Twitter Comenteaza
Actrita Chyler Leigh, cu care telespectatorii se intalnesc la Pro Cinema in fiecare sambata de la ora 20.00 in serialul "Reuniune de clasa", s-a trezit, fara voia ei, vedeta de film erotic pe internet.

De curand a aparut pe internet un filmulet fierbinte a carui protagonista ar fi fost Chyler Leigh. Aceasta a negat orice aparitie a ei intr-un astfel de film, dar asemanarea dintre actrita sexy din filmulet si Leigh era atat de mare, incat cei care accesau site-ul respectiv au fost convinsi ca este vorba despre actrita din "Reuniune de clasa".
A fost nevoie de o analiza atenta pentru ca cei care au vazut filmul sa se convinga ca nu este vorba despre Chyler Leigh, in cele din urma diferentierea fiind facuta de un tatuaj.

Purtatorul de cuvant a lui Leigh a afirmat ca "in urma analizei obiective" a clipului, se poate demonstra clar ca este vorba despre o alta persoana. "Femeia din imagini are un cercel in limba. Chyler nu are asa ceva, dar in schimb are un tatuaj pe spate de la varsta de 19 ani".

Chiar daca unele actrite ar face orice pentru celebritate, Chyler Leigh nu este printre acestea.
Actrita a fost amuzata de zvonuri si a marturisit ca este prima data cand tatuajul a scos-o dintr-o incurcatura.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod