Christmas Night Shopping Party

de Nicoleta Tarantus, 17 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Christmas Night Shopping Party

Baneasa Shopping City le ofera clientilor o seara speciala pentru cumparaturi, inainte de sarbatorile de iarna mult asteptate. Astfel, vineri, 18 decembrie, va avea loc a cincea editie a Night Shopping Party, eveniment apreciat de vizitatorii centrului comercial inca de la prima editie, din iulie 2008.

"Conceptul de Night Shopping Party, creat si implementat pe piata din Romania de catre Baneasa Shopping City, ofera publicului evenimente speciale, cu promotii substantiale in sute de magazine din centrul comercial, dar si posibilitatea de a face cumparaturi pana dupa miezul noptii", a declarat Loredana Croicia, Sales & Marketing Director Baneasa Developments.

Clientii vor putea profita un timp mai indelungat de promotiile speciale, premiile si surprizele oferite de Baneasa Shopping City, Feeria si Carrefour Baneasa.
Startul la distractie va fi dat la ora 18:00, iar clientii vor putea face cumparaturi, se vor putea destinde cu cocktail-uri gratuite si muzica, si vor profita de discount-urile speciale pana dupa miezul noptii.

Magazinele din Baneasa Shopping City si Feeria au discounturi speciale de pana la 50% la produsele din colectia toamna/iarna. Peste 200 de magazine din cadrul centrului comercial vor avea promotii speciale in seara de 18 decembrie, de la imbracaminte, accesorii, lenjerie si incaltaminte, la decoratiuni interioare, echipamente si imbracaminte sportiva.
De asemenea, vor fi reduceri si produsele cosmetice si parfumuri, precum si la bijuterii.

Cumparatorii se vor putea bucura de oferte si promotii speciale, doar pe 18 decembrie, de la ora ora 18:00 pana la 2 dimineata. In plus, in perioada 19-23 decembrie, centrul comercial va functiona cu program prelungit, pana la miezul noptii.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod