Christian Bale, de nerecunoscut

Britanicul face parte din categoria actorilor care se pregătesc cu atenţie pentru un rol, fiind dispuşi să slăbească, să se îngraşe sau să petreacă luni întregi pentru a-şi cunoaşte personajul.

După ce a slăbit pentru rolul din filmul "The Fighter" (2011), care i-a adus un Oscar şi un Glob de Aur, actorul a acceptat acum să-şi schimbe din nou fizionomia pentru un nou rol, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Christian Bale (39 de ani) a început filmările pentru un nou proiect cinematografic, realizat de David O. Russell, care a semnat şi regia filmului "The Fighter".

La fel cum s-a întâmplat şi în "The Fighter", când actorul s-a schimbat complet, slăbind foarte mult, şi de această dată, Christian Bale este aproape de nerecunoscut, el urmând să joace un bărbat plinuţ, cu barbă şi mustaţă, cu părul lung şi puţină chelie.

Christian Bale va face echipă cu actriţa Amy Adams, acţiunea filmului petrecându-se în anii '70.



Actorul britanic a şocat atunci când a jucat în filmul "The Machinist" (2004).

Rolul pe care l-a făcut în acel film a fost unul dintre cele mai impresionante. Pentru crearea personajului principal din filmul regizat de Brad Anderson, un om care nu mai dormise de un an de zile, Bale a slăbit 27 de kg, ajungând la 54 de kg. El a revenit la greutatea sa normală un an mai târziu în "Batman beggins".



În 2011, Christian Bale a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru prestaţia din filmul "The Fighter", în care a interpretat rolul unui boxer dependent de cocaină, notează Mediafax.

Galezul Christian Bale, în vârstă de 37 de ani, a fost distribuit mulţi ani în producţii independente, înainte de a juca în câteva filme de la Hollywood cu un buget important.

Astfel, Christian Bale a atras atenţia publicului la vârsta de 13 ani, când a jucat în filmul "Imperiul soarelui" (1987). Au urmat rolurile din "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Începuturi" (2005), "Prestigiul" (2006), "I'm Not There" (2007), "Drumul dreptăţii/ 3:10 To Yuma" (2007), "Cavalerul negru" - filmul cu cele mai mari încasări din 2008 - şi "Terminator - Salvarea" (2009).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod