Chris Rock divorţează

Actorul american de comedie şi soţia lui, Malaak Compton-Rock, au decis să divorţeze şi să pună astfel capăt unei căsnicii care a durat aproape 20 de ani, a anunţat duminică revista People.
"După o îndelungată perioadă de gândire şi peste 19 ani de căsnicie, eu şi Chris am decis să mergem pe drumuri separate", a declarat Malaak Compton-Rock, citată de aceeaşi publicaţie americană.

Chris Rock, cunoscut cel mai bine pentru scenele sale de comedie în care ironiza cu mult umor relaţiile dintre persoanele de culoare şi cele caucaziene, a apărut recent în "Top Five", un film pe care l-a scris şi l-a regizat, lansat pe marile ecrane americane la începutul lunii decembrie.

Malaak Compton-Rock este fondatoarea Styleworks, o fundaţie non-profit dedicată femeilor care decid să revină în câmpul muncii şi să îşi găsească din nou un loc de muncă, după ce au trăit o perioadă din ajutorul social oferit de guvernul american.

Chris Rock şi soţia lui au împreună două fiice, în vârstă de 12, respectiv 10 ani, şi locuiesc în Alpine, un oraş din statul american New Jersey, notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod