Chris Rea vine in Bucuresti

de Ileana Voicu Ghinea, 10 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Chris Rea vine in Bucuresti

Inceputul anului viitor este marcat de venirea in Romania a celebrului solist, chitarist si pianist de origine irlandezo-italiana, Chris Rea. Acesta va sustine, pe 6 februarie 2010, un concert la Sala Palatului, din Bucuresti.

Considerat drept unul dintre cei mai talentati artisti din lume, Chris Rea impresioneaza prin profunzimea vocii si a stilului sau natural si pasional, fiind renumit pentru show-uri live hipnotizante, caracterizate prin calitate, simplitate si rafinament. Cu o cariera de peste 30 de ani si cu numeroase piese devenite clasice in lumea rockului bluesului international, Rea are la activ un portofoliu impresionant, ce cuprinde nu mai putin de 22 de albume de studio, opt albume de compilatie, doua albume inregistrate in aparitiile live si un material cu piese aparute pe coloana sonora a filmului "La Passion", informeaza Mediafax.

Organizatorii anunta ca biletele vor fi puse in vanzare incepand de vineri, 11 septembrie, pe site-ul www.myticket.ro , urmand ca, de pe 15 octombrie, sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta.
Acestea vor avea pretul de 100, 150, 200, 300 si 500 de lei, in functie de locul ocupat in sala.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod