Chris Norman voia sa se faca fotbalist

de Ileana Voicu Ghinea, 6 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Chris Norman voia sa se faca fotbalist

Artistul, care va sustine un concert la Bucuresti pe 15 noiembrie, a declarat ca daca nu ar fi devenit artist, cu siguranta ca s-ar fi indreptat catre fotbal. Cu toate ca si-a dat seama de abilitatile sale muzicale inca de pusti, cantand si realizand cu placere diverse armonii, Chris nu ar fi spus nu unei cariere de "football star", chiar daca in acest moment nu mai isi gaseste timp nici macar sa urmareasca cele mai importante meciuri.

Daca nu am avut ocazia sa-l vedem pe terenul de fotbal, ii putem asculta piese precum "Midnight Lady", "I'll meet you at Midnight" , "Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me" sau "Some hearts are diamonds".
Acestea, dar si piese mai noi pe care le-a scos artistul vor putea fi ascultate pe scena Salii Palatului, din Bucuresti, pe 15 noiembrie.

Pretul unui bilet variaza intre 70 si 250 RON in functie de categoria de loc si sunt disponibile la Magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et.2, Sala Palatului, Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu 23), in reteaua Magazinelor Germanos, precum si prin intermediul site-ului www.vreaubilet.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod