Chris Brown, implicat într-un alt scandal

de Georgiana Dorobanțu, 13 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Chris Brown, implicat într-un alt scandal
Se pare că nu numai cântăreţul este cel din familia să care declanşează adevărate scandaluri. Mama, şi în acelaşi timp managerul lui Chris Brown, Joyce Hawkins, a făcut o declaraţie şocantă pe pagina sa de Twitter, potrivit femalefirst.co.uk.  
 
 Brown a spus întotdeauna că Michael Jackson a avut o influenţa puternică asupra sa, iar Joyce a dus mult prea departe această "legătură" a fiului său cu muzica lui Michael.

 
 Aceasta a spus pe Twitter: "Michael Jackson a murit, pentru ca Chris Brown să trăiască!!!". Fanii lui Michael Jackson au reacţionat imediat, "inundând" pagina de comentarii prin care îşi exprimau indignarea.
 
 Scandalul declanşat au forţat-o pe mama lui Chris Brown să facă o declaraţie publică. "Îmi pare rău că ceea ce am scris pe Twitter nu a fost înţeles corect.
Ceea ce am vrut să spun este că Chris a fost întotdeauna inspirat de muzica şi cariera lui Michael Jackson".
 
 Joyce Hawkins şi-a cerut scuze şi printr-un mesaj postat pe Twitter. "Îmi pare rău dacă am jignit pe cineva. Voiam să spun de fapt că Chris va duce mai departe moştenirea lui Michael".
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod