Chris Brown a scapat de inchisoare

23 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Chris Brown a scapat de inchisoare

Procesul privind atacul lui Chriss Brown asupra Rihannei, iubita sa la acel moment, s-a finalizat, conform www.people.com.

Chris Brown nu va merge la inchisoare, dar primit 5 ani cu suspendare si va face 180 zile de munca in folosul comunitatii in statul Virginia. De asemenea, timp de un an, el va participa la cursuri de prevenire a violentei domestice. In schimb, Chris a pledat vinovat la acuzatia de "atac cu riscul de a produce rani fizice considerabile".

"Domnule Brown, cred ca este recomandabil sa va asumati responsabilitatea pentru actele dumneavoastra", i-a spus judecatoarea Patricia Schnegg artistului.

Cireasa de pe tort sau la ce se asteptau mai toate fanele Rihannei este ca lui Chris i s-a interzis categoric sa mai aiba orice fel de contact cu artista.
Chiar avocatul Rihannei a contestat fara succes urmatoarele hotarari: Brown nu are voie sa se apropie de fosta lui iubita la mai putin de 45 de metri, iar in cazul evenimentelor mondene, la mai putin de 9 metri. In plus, artistul R&B nu are voie momentan sa o contacteze pe cantareata pe nicio cale.

Daca Chris va incalca vreuna dintre hotarari, risca 4 ani de inchisoare.

Lucrurile nu sunt inca incheiate, caci pe 5 august Chris Brown va trebui sa raspunda si in fata acuzatie de amenintare cu moartea, care reiese dintr-un raport al politiei.
Conform acestui raport, Chris Brown i-a spus in timpul atacului Rihannei: "Acum chiar ca o sa te ucid".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod