Chilian îl atacă pe Arşinel: "Mi-e scârbă!"

După scandalul transplantului de rinichi, când a fost criticat dur de Mihai Bendeac, actorul este vizat de un nou atac.

De această dată, Florin Chilian, care luptă pentru a recupera banii artiștilor de la organismele de colectare a drepturilor de autor, îl acuză că şi-a trădat colegii de breaslă şi că s-a lăsat cumpărat cu o funcţie şi nişte bani.

"Domnul Arşinel a avut şi dânsul odată probleme cu CREDIDAM în numele artiştilor. A ţipat o clipă, apoi l-au făcut purtător de cuvânt, i-au dat ceva bani şi a uitat de colegii artişti care se sting în mizerie. Se tace adânc pe câţiva bănuţi...

Mi-e scârbă", declarat Florin Chilian pentru ziarulring.ro



Alexandru Arșinel nu dorește însă să intre într-o confruntare cu Chilian și a declarat că nu-l interesează ce susține acesta: "N-am intrat niciodată în vreun conflict pentru că m-aş simţi eu, în primul rând, dezonorat că, la activitatea mea, salvarea mea, mijlocul care îmi dă linişte pentru restul vieţii ar fi CREDIDAM. Ar însemna că sunt un individ care nu face nimic în viaţă decât să aştepte o rentă minimă de la CREDIDAM.

Nu mă interesează nici ce a afirmat domnul Chilian, nici persoana lui. Cu atât mai rău pentru domnia sa că inventează anumite lucruri! Nu-l cunosc şi n-am vorbit cu dânsul în viaţa mea", a răspuns actorul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod